Activiteiten

Activiteiten die het hele jaar door gehouden worden.
Netwerkborrels

Netwerkborrels

10 Keer per jaar wordt er een gesponsorde netwerkborrel georganiseerd. Leden ontmoeten elkaar hier in informele sfeer. De OOG-borrel wordt traditioneel op vrijdag vanaf 17.30 uur gehouden en ‘geadopteerd’ door één van de leden. De sponsor presenteert tijdens een ‘fifteen minutes talk’ zijn of haar bedrijf.
Lees het hele bericht
 
Formele bijeenkomsten

Formele bijeenkomsten

Gastsprekers uit het bedrijfsleven of de politiek worden uitgenodigd om in te gaan op zaken die de belangen van de leden raken. Soms is dit in de vorm van een (mini-) symposium.
Lees het hele bericht
 
Algemene Ledenvergadering & Lezing

Algemene Ledenvergadering & Lezing

De algemene ledenvergadering vindt één keer per jaar plaats. Na de vergadering verzorgt een gastspreker een interessante lezing.
Lees het hele bericht
 
Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken

Twee keer per jaar organiseert OOG een bedrijfsbezoek. Eén keer per jaar bij een van de leden en één keer per jaar bij een bedrijf dat niet is aangesloten bij de Ondernemerskring Oost-Groningen.
Lees het hele bericht
 
Social Events

Social Events

Om elkaar beter te leren kennen organiseert OOG regelmatig bijeenkomsten met een ontspannen karakter. Enkele voorbeelden hiervan zijn golfclinics, nachtelijke speurtochten of andere sportieve of culturele activiteiten. Ook de nieuwjaarsbijeenkomst is een gebeurtenis waar de leden elk jaar weer naar uitkijken en in grote getalen bij aanwezig zijn.  
Lees het hele bericht
 
Kids & BIZ

Kids & BIZ

OOG levert een bijdrage om kinderen van de basisschool de mogelijkheid te bieden een theatervoorstelling bij te wonen. Ieder jaar staat er een educatieve voorstelling op het programma. Zo hebben o.a. Andre Kuipers, Maarten van der Weijden en Richard van Hooijdonk een voorstelling speciaal gericht op kinderen gegeven in Theater De Klinker. In de middag is de voorstelling te bezichtigen door de kinderen, in de avond door de leden van OOG.
Lees het hele bericht
 
Jaarlijkse excursie

Jaarlijkse excursie

Ieder jaar wordt een innovatief bedrijf in Nederland of in het Duitse grensgebied bezocht. De sfeer tijdens de 2-daagse OOG-reis is ieder jaar weer fantastisch en omvat naast het bedrijfsbezoek altijd enkele leuke activiteiten om de interactie tussen de leden verder te bevorderen.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.