Feestelijke oranje OOG-Borrel STUW

Terug naar het archief

26 april 2024
vanaf 17:30 tot 19:30

Info:

Locatie: De Klinker

Beste OOG-leden,

 

 

 

 

We nodigen je graag uit voor de gesponsorde OOG-borrel op vrijdag 26 april aanstaande.

Sponsor van de borrel is: RUN Winschoten 

Organisatie

Stichting Ultraloop Winschoten ( STUW ) In 2024 wordt de 48e RUN Winschoten gehouden op vrijdag 13 & zaterdag 14 september.

Vanaf 1976 wordt de RUN georganiseerd. In het begin werd dit gedaan door atletiekvereniging Aquilo en in 1991 is de stichting opgericht onder de naam Stichting Ultraloop Winschoten (STUW).  

De RUN kent vele hoogtepunten en in het jaar 2023 werd dit gekenmerkt, door de extreme hoge temperaturen. We moesten als bestuur op de woensdag voor de wedstrijd van de 9e september besluiten of het verantwoord was om de RUN door te laten gaan.

We hebben besloten dit wel te doen, maar met vele extra voorzieningen ten aanzien van veiligheid, verzorging en controle op beide dagen. Mede dankzij de mensen aan het parcours is dit mogelijk geworden, die voor vele waterdouches zorgden.  

De kracht van de RUN zit onder andere in een hele grote trouwe groep vrijwilligers en sponsoren. De gemeente Oldambt is een grote ondersteuning in het geheel.  

In 2024 hebben we vele nieuwe zaken te melden, waaronder het uitbreiden van de loopprogramma’s op beide dagen en diverse andere aktiviteiten. Wij willen dit aan u vertellen tijdens de OOG-borrel op 26 April 2024 in de Klinker.

Wij nodigen u graag uit en we hopen vele leden van de Ondernemerskring Oost Groningen te mogen ontmoeten.

Datum: Vrijdag 26 april 2024

Locatie: De Klinker (Mr. D.U. Stikkerlaan 251 9675 DG Winschoten) 

Aanvang: 17.30 uur Tot dan!

Met vriendelijke groet, Bestuur OOG

 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.