Ondernemersprijs Oost-Groningen

Terug naar het archief

13 februari 2020
vanaf 19:30

Info:

Locatie: De Klinker

Onlangs kwam de jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen bijeen om te bepalen wie de drie finalisten worden die kans maken op de prijs voor de meest onderscheidende ondernemer in de regio van dit moment. De ondernemers die volgens de jury het meest uitblonken op het gebied van hun waarde in de regio, hun innovativiteit, maatschappelijk belang en sociale betrokkenheid zijn:

Droginet, Winschoten
Interwinn Groep, Winschoten
Verbion Vloeren, Winschoten

Feestelijk finale

Tussen 5 november en 1 december konden Oost-Groningers hun favoriete bedrijf nomineren voor deze Ondernemersprijs. Er werden 21 bedrijven genomineerd, waaruit de jury drie finalisten heeft uitgekozen. Op 13 februari 2020 vindt de finale plaats en weten we wie de bronzen award ‘De Gouden Toekomst’ wint. Dit bronzen kunstwerk is speciaal voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen ontworpen door kunstenares Erlinde Stephanus en wordt voor de vijfde maal uitgereikt tijdens een extra feestelijke ondernemersavond.

Jury

De jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2020 bestaat uit:
Karel Groen (voorzitter), directeur Eems Dollard Regio (EDR)
Erich Wünker, wethouder gemeente Oldambt
René Luinstra, voorzitter Ondernemerskring Oost-Groningen
Rob Schuur, voorzitter College van Bestuur Noorderpoort

Doel

De Ondernemersprijs Oost-Groningen is een initiatief van Ondernemerskring Oost-Groningen en gemeente Oldambt. Het doel van de tweejaarlijkse prijs is het stimuleren van de regionale bedrijvigheid. Bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Oldambt en leden van de Ondernemerskring Oost-Groningen konden zich (laten) nomineren voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen.

Ben jij erbij? https://www.ondernemersprijsoostgroningen.nl/ik-meld-mij-aan/ 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.