Online Wijnproeverij

Terug naar het archief

18 december 2020
vanaf 19:00 tot 20:30

Info:

Omdat we graag nog een keer het glas met jullie heffen in 2020, organiseren we op 18 december aanstaande een online wijnproeverij.

Programma online wijnproeverij
Voorafgaand aan de proeverij ontvang je een online video van ongeveer 45 minuten. Hierin houdt vinoloog Martijn Fernhout van Barrel Wijnlokaal zijn verhaal over wijn, wijngebieden en het proces van wijn maken. De film is geïllustreerd met animaties en een uitleg over het wijnproeven. Deze film kun je bekijken op een moment dat jou goed uitkomt.
 
Naast de online video, ontvang je ook een proefpakketje met daarin zeven flesjes wijn (50 ml. p. fl.) en een inlegvel met korte uitleg. Deze wijnen worden geproefd in de online proefsessie via Zoom op vrijdag 18 december om 19.00, onder begeleiding van Martijn. Daarbij is alle ruimte voor vragen over de wijnen zelf en natuurlijk over het wijnproeven. De online proeverij duurt een tot anderhalf uur.
 
Over Barrel Wijnlokaal
Barrel Wijnlokaal en Barrel Wijnwinkel zijn opgericht door Martijn Fernhout (vinoloog/WSETdip). Begonnen in 2013 als een "wijncafé" in de binnenstad van Groningen met een zeer uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment wijnen, vergezeld van passende kazen en charcuterie, werd het Wijnlokaal in 2018 uitgeroepen tot Nederlands "Winebar of the Year". Sinds het voorjaar van 2020 heeft Martijn online wijnproeverijen verzorgd voor uiteenlopende gezelschappen.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 10 uur op 7 december. 
 
Graag tot de 18e! 

Met vriendelijke groet,
Bestuur OOG


Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.