OOG-borrel | donderdag 25 april | Sponsor RSE Beveiliging

Terug naar het archief

25 april 2019
vanaf 17:30

Info:

Locatie: Koperen Kees

Beste OOG-leden,

Wij nodigen u van harte uit voor de gesponsorde OOG-borrel op donderdag 25 april a.s. om 17:30 uur in Theatercafé Koperen Kees in de Klinker. Let op! De borrel wordt deze keer gehouden op een donderdag!

Sponsor van de borrel is: R.S.E. Beveiliging

Op 1 januari 2019 heeft R.S.E. beveiliging een vliegende start gemaakt. R.S.E. beveiliging is een VEB erkend beveiligingsbedrijf met vestigingen in Groningen, Emmen en Winschoten. R.S.E. beveiliging is specialist op het gebied van:

  • inbraakbeveiliging (van bouwkundige tot elektronische beveiliging voor alle risicoklassen);
  • toegangscontrole;
  • brandbeveiliging;
  • cameratoezicht. 

De focus ligt hierbij op de beheermogelijkheden vanuit de cloud; het monitoren, het ondersteunen en waar mogelijk, het verhelpen van storingen aan uw beveiligingssysteem. Daarnaast richten zij zich op de mogelijkheden om uw systemen te monitoren/bewaken via een app op uw smartphone. 
 
Tijdens de OOG-borrel laten ze enkele mogelijkheden op het gebied van beveiliging en diensten in de cloud zien. Tenslotte is er tijdens deze meeting, met de zomervakantie in het vooruitzicht, extra aandacht voor UW beveiliging.

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.