OOG-borrel | Gasterij Smits

Terug naar het archief

27 september 2019
vanaf 17:30

Info:

Locatie: Gasterij Smits

Beste OOG-leden,

Wij nodigen u van harte uit voor de gesponsorde OOG-borrel op vrijdag 27 september a.s. om 17:30 uur bij Gasterij Smits in Midwolda. 

Sponsor van de borrel is:

Nabij de Blauwestad en het Midwolderbos, in het mooie Oost-Groningen, vindt u Gasterij Smits. Een prachtige locatie voor zowel de particuliere als de zakelijke gast. Gasterij Smits biedt vele mogelijkheden zoals een warm- en koud buffet (met live-cooking), Hapas, een grillrestaurant, bowlingbanen en ook uitgebreide vergadermogelijkheden. Tevens is de Gasterij uitermate geschikt voor (besloten) bedrijfs- of personeelsfeest. Vanaf 1 september is Gasterij Smits begonnen met een extra service: LunchOldambt. (www.luncholdambt.nl). LunchOldambt bezorgt smaakvolle, vers belegde broodjes en complete lunches op uw locatie. Ze bieden een scala aan mogelijkheden om uw lunch volledig zelf samen te stellen met keuze uit rustieke broodjes, vers fruit, salades, dranken en complete lunch- en vergaderpakketten. De vergader- en lunchpakketten zijn uitermate geschikt voor een lunch met een groep in uw eigen vergaderzaal of in het bedrijfsrestaurant maar kan ook worden bezorgd tijdens festiviteiten, congressen en openingen. Ze vertellen er alles over tijdens de OOG-borrel op 27 september. 

Met vriendelijke groet,
Bestuur OOG

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.