3 september 2021
vanaf 09:00 tot 21:00

Info:

Bestemming: Langweer / Lemmer

Beste OOG-leden,

Na ruim één jaar oorverdovende stilte rondom de OOG Reis, gaat het toch nog gebeuren en wel op vrijdag 3 september a.s., als de tendens zich voortzet zoals het er nu uitziet natuurlijk.

We starten dit jaar in één van de populairste watersportplaatsen van Friesland en wel in Langweer. We verzamelen om 9:00 uur op de kade, waar een aantal sloepen gereed liggen. Om 9:30 uur palaver van het programma, weerbericht en, niet geheel onbelangrijk, het vaar doel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De uitdaging voor nu is om een mooi gevarieerd programma aan te bieden tijdens het varen maar door de huidige coronabeperkingen kunnen we helaas nog niets vastleggen. Een optie is een bezoek aan bij Weduwe Joustra waar al zes generaties lang Beerenburg wordt gemaakt. Een bezichting van ‘oude glorie’, kruip door en sluip door op zoek naar de herkomst van een kruidenelixer.

Bij terugkomst in Langweer vertrekken we naar Lemmer waar het goed is om de scheepsavonturen te analyseren onder het genot van een drankje met aansluitend een bbq.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het uitgangspunt van deze editie is om het programma zoveel mogelijk coronaproof te houden. Een touringcar zal dit jaar achterwege blijven en de deelnemers worden verzocht met eigen vervoer te reizen.

Hoewel de opzet van deze editie een ééndaagse reis is, zijn er wellicht leden die de zon in Lemmer onder willen zien gaan. Voor deze leden zijn er circa 20 hotelkamers in optie genomen.

Aanmelden

Meld u aan vóór 5 juli a.s. Er is een maximum aantal deelnemers van 60 personen.

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u als bevestiging een factuur en is uw deelname definitief. De eigen bijdrage is vastgesteld op EUR 105,- excl. btw per persoon. Indien u een hotelkamer wenst dient u een toeslag te betalen van EUR 75,- excl. btw.

Wij zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet! 

Groet,

Bestuur OOG


Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.