OOG-Reis 2024

Terug naar het overzicht

Volgende week vrijdag - 07:30 tot Volgende week zaterdag - 14:00

Info:

Locatie: Utrecht

 

Hallo OOG-leden!

Het aftellen is begonnen! Over een paar weken is het zover: ons leuke jaarlijkse OOG-uitje. Dit jaar hebben we een programma vol met boeiende activiteiten en natuurlijk, zoals altijd, heel veel gezelligheid! Wil je dit niet missen? Zorg dan dat je je vóór 5 juni aanmeldt, want vol = vol!

Dit jaar trekken we op 21 en 22 juni naar het prachtige Utrecht, met een boeiende tussenstop in Leusden. Nieuwsgierig wat we allemaal gaan doen? 

Vrijdag 21 juni 2024

07:30 uur: We verzamelen bij de parkeerplaats van Nico Jager in Winschoten, waar de bus klaarstaat om ons naar ons avontuur te brengen. 

09:45 uur: Aankomst bij het AFAS Theater in Leusden voor een exclusieve rondleiding. Kijk achter de schermen en ontdek hoe AFAS bijdraagt aan een betere wereld door duurzaamheid en ethisch ondernemerschap. Daarna genieten we van een heerlijke lunch. 

14:30 uur: Inchecken in ons hotel in Utrecht. 

16:00 uur: Stap aan boord voor een schilderachtige rondvaart door de grachten van Utrecht. Ontspan op onze fluisterboot die uitgerust is met comfortabele kussens, een solide overkapping, een uitgebreid ligdek en een goed gevulde bar. 

18:00 uur: We sluiten de avond af met een diner in het gezelligste restaurant van Utrecht, “Brothers in Law Taphouse”. Na het diner is het tijd voor wat teamspirit terwijl we samen Nederland-Frankrijk kijken op een groot scherm. Go Holland! 

Zaterdag 22 juni 2024 

Tot 09:30 uur: Lekker uitslapen en ontbijten. 

10:00 – 12:30 uur: Bezoek aan het Waterliniemuseum Fort bij Vechten in Bunnik. Duik in de rijke geschiedenis waar de Hollandse Waterlinies en de Neder-Germaanse Limes samenkomen. 

12:30 uur: We lunchen in de bus terwijl we terugrijden naar Winschoten. 

14:30 uur: Aankomst in Winschoten en einde van ons fantastische uitje.

Zin om mee te gaan? Meld je snel aan via onderstaand formulier! 

Na je aanmelding krijg je een factuur die ook dient als je bevestiging. De kosten zijn €. 145,- excl. BTW per persoon voor een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van €. 80,- excl. BTW. 

Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur gerust een berichtje aan Gert Smits via gert@rsetelecom.nl


We hopen je te zien in juni!

Hartelijke groet,

Het bestuur van de Ondernemerskring Oost-Groningen


Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.