OOG-reis | Zwolle

Terug naar het archief

05-07-2019 07:30 TOT 06-07-2019 15:30

Info:

Bestemming: Zwolle

Beste OOG-leden,

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar voor de jaarlijkse OOG-reis. Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dit dan snel, want VOL=VOL. Er is een maximum aantal deelnemers van 75 personen. 

Het programma

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli a.s. zal de negende editie van de tweedaagse OOG-reis gaan plaatsvinden. Wij vertrekken om 7.30 uit Winschoten zetten koers naar Dalfsen. Daar starten we met de Lelijke Eendentoer. Een verrassende toertocht met 2CV oftewel lelijke eenden. Met het roadbook op schoot rijden we van checkpoint naar checkpoint. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De reis wordt halverwege de middag voortgezet naar Zwolle. Een tussenstop bij het spiksplinternieuwe distributiecentrum van Wehkamp. Het geautomatiseerde distributiecentrum voor e-commerce van Wehkamp in Zwolle, toch al het grootste ter wereld, is nóg groter geworden, en dat gaan wij bekijken. 110.000 vierkante meter, verdeeld over vijf verdiepingen waar 750.000 producten liggen opgeslagen. Aan het einde van de middag vertrekken we naar Hotel Wientjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We dineren op de mvb Ooster-Schelde, welke jarenlang dienst gedaan als veerboot op de Zeeuwse wateren. Ze heeft een rijke historie, wat haar een unieke en sfeervolle locatie maakt voor een walking diner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is dit jaar wederom een optie om de reis tot één dag te beperken. Na het diner bestaat er de mogelijk voor diegene die dit zouden willen, om terug te gaan naar Winschoten.

Op zaterdag 6 juli gaan we Zwolle nader verkennen. De Hanzestad Zwolle met haar herenhuizen, vestingwerken en grachten vormt een prachtig decor voor een fietstour gecombineerd met een rondvaart door de grachten. Daarna zetten we koers naar Winschoten. Verwachte aankomst is rond 15.30 uur.

Aanmelden

Meld u zo snel mogelijk aan. Er is een maximum aantal deelnemers van 75 personen en er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar.

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u als bevestiging een factuur en is uw deelname definitief. De eigen bijdrage is vastgesteld op EUR 130,- excl. btw per persoon. Indien u een eenpersoonskamer wenst dient u een toeslag te betalen van EUR 72,50,- excl. btw.

Zoals eerder aangegeven is het een optie om vrijdag na het diner ook huiswaarts te keren. In dat geval geldt een gereduceerd tarief van € 75,- p.p. excl. btw.

Wij zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet!

Bestuur OOG


Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.