OOG-reis 2023

Terug naar het archief

9 juni 2023
vanaf 07:30

Info:

Locatie: Arnhem 

Beste OOG leden,

We hebben er een tijdje op moeten wachten maar er staat weer een kersverse editie van een tweedaagse OOG Reis klaar! Op vrijdag 9 juni en zaterdag 10 juni vinden er diverse activiteiten plaats in Arnhem. Het belooft een spectaculair programma te worden. We vertrekken om 7:30 uur bij Sportcentrum Nico Jager en zetten koers naar Burgers Zoo. Na ontvangst met koffie en lekkers hebben we een tweetal bezoeken achter de schermen van de Ocean en de Mangrove. Daarnaast is er ruimschoots even de tijd om de dierentuin nog even nader te verkennen.

Halverwege de middag vertrekken we naar het centrum van Arnhem waar we intrek nemen in het prestigieuze hotel Haarhuis (het meer dan honderd jaar oude Hotel Haarhuis, (her-)opent na jaren van verbouwen en vernieuwen  als eerste en enige 5 sterren hotel van Arnhem! Wij hebben geluk en hadden al gereserveerd, dus mogen nog voor hetzelfde bedrag gebruik maken van het hotel als toen het nog 4 sterren had!). Op het dak van Haarhuis bevindt zich de hotspot van Arnhem, de rooftop bar BLOU. Daar gaan we genieten van heerlijke drankjes en de buitengewone smaakbelevingen van de rooftop BBQ met daarbij het fenomenale uitzicht over de binnenstad van Arnhem.

Altijd al willen weten hoe de Koepelgevangenis van Arnhem er van binnen uitziet? Welnu op zaterdag 10 juni openen de poorten van de Koepelgevangenis van Arnhem voor de leden van het OOG. Samen met een ex-bewaker nemen we een kijkje in onder andere de cellen, de isoleerafdeling, de Kapel en de luchtkooien. Na dit bezoek vertrekken we richting Winschoten. Verwachte aankomst is 15:30 uur.

Via het onderstaand formulier kunt u zich aanmelden. Van belang is dat u dat snel doet en wel vóór 1 april a.s.. Er is een maximum aantal deelnemers van 75 personen.

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u als bevestiging een factuur en is uw deelname definitief. De eigen bijdrage is vastgesteld op € 145,00 ex btw per persoon. Indien u een eenpersoonskamer wenst dient u een toeslag te betalen van € 80,00 ex btw.

We zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet.

 

Bestuur OOG

 


Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.