Algemene Ledenvergadering met online borrel

Terug naar het archief

25 maart 2021
vanaf 17:45 tot 18:30

Info:

Aanmelden noodzakelijk. Locatie: online

U bent vanaf 17.45 uur van harte welkom op de online Algemene Ledenvergadering met aansluitend een online borrel.

Beste OOG-leden,

Afgelopen jaar gaat wat het bestuur betreft de boeken in als memorabel en bijzonder jaar. Een jaar waarin als vanouds de aftrap werd gedaan met een nieuwjaarsborrel opgevolgd door een weergaloos evenement: de Ondernemersprijs Oost Groningen. Helaas hebben we het daarna moeten doen zonder een OOG-reis, diverse borrels en bedrijfsbezoeken welke vanwege de corona maatregelen geen doorgang konden vinden.

Online ALV met borrel
Als bestuur van het OOG kunnen we niet wachten om elkaar weer te mogen ontmoeten tijdens borrels en events. We merken aan onszelf en horen van anderen dat daar behoefte aan is. Er is licht aan het eind van de tunnel, ondanks dat die tunnel weer een stukje langer is geworden. Tot die tijd blijven we onszelf beroepen op onze creativiteit. Dit om zoveel mogelijk leuke, interessante en inspirerende dingen voor jullie te kunnen doen. Dat geldt ook voor de (digitale) Algemene Leden Vergadering die gepland staat voor 25 maart a.s.. Niet alleen zal er (kort) digitaal vergaderd worden, maar ook is er, de mogelijkheid, net als bij een echte Algemene Ledenlergadering, onder het genot van een hapje en een drankje gezellig (online) elkaar gezellig kunnen bijpraten. Dit moment zal compleet verzorgd zijn omdat alle aanwezigen een borrelbox ontvangen van ons lid Gasterij Smits. Deze box wordt op 25 maart tussen 9 en 17 uur bij jullie gebracht, zodat we met volle glazen kunnen toosten.

Aanmelden en vergaderstukken
Aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering is noodzakelijk en kan tot uiterlijk donderdag 18 maart. De stukken voor de Algemene Ledenvergadering zijn te vinden op de website onder het kopje 'downloads'.

Contributieverlaging
De komende maanden zullen we er alles aan doen om onze leden zo goed mogelijk te bedienen. De verwachting is echter wel dat dit voorlopig nog op andere manieren zal gaan dan in het verleden. Daarom vinden we het meer dan redelijk dat we onze leden hiervoor compenseren. Het bestuur zal daarom met een voorstel komen voor een mogelijke eenmalige contributieverlaging van 50% voor dit jaar.

Komende activiteiten
Hoewel het nog lastig is in te schatten welke activiteiten we allemaal kunnen organiseren verzoeken we jullie wel alvast de volgende data in jullie agenda te noteren:

  • 23 april (digitale) Bingo
  • 3 september OOG Reis

Wij zien er naar uit je op de eerstvolgende bijeenkomst digitaal te mogen begroeten!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur OOG


Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.