Volgende week vrijdag
vanaf 17:30 tot 19:30

Info:

 Beste OOG-leden,

We nodigen jullie graag uit voor de OOG-borrel op vrijdag 31 mei aanstaande Afeer (Winschoter Hogebrug 1; 9697 XB Blijham) 

Sponsor van de borrel is:Deze bijeenkomst biedt een uitstekende kans om meer te leren over de activiteiten en de impact van Afeer, het sociaal ontwikkelbedrijf actief in de gemeenten Oldambt, Pekela, en Westerwolde.

Dit is wat jullie kunnen verwachten:

- Welkomstwoord door Johan van Dam: Johan van Dam, de algemeen directeur van Afeer, zal de avond openen met een korte introductie over de missie en de recente ontwikkelingen binnen Afeer.

- Rondleiding door het Technieklab: Ontdek tijdens de rondleiding het Technieklab van Afeer, waar jullie kunnen zien hoe het bedrijf de nieuwste technologieën inzet om de arbeidsmarkt toegankelijker te maken voor mensen met een arbeidsbeperking.

- Hapje en drankje: Na de rondleiding nodigt Afeer jullie uit om onder het genot van een hapje en een drankje verder te praten en te netwerken met andere leden van de Ondernemerskring.

Afeer speelt een cruciale rol in het verbinden van werkgevers met werkzoekenden en het creëren van kansen voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt. Dit bezoek zal jullie een beter inzicht geven in hun waardevolle bijdrage.

Organisatie

Afeer is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeenten Oldambt, Pekela en Westerwolde. Mensen die zelf niet of moeilijk aan een baan kunnen komen, worden door Afeer geholpen. Daarnaast organiseert Afeer dagelijks werk voor medewerkers met een arbeidsbeperking. Afeer zet zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt en is bruggenbouwer tussen overheid en bedrijfsleven. 

Onze missie is een duurzame koppeling te maken tussen werkgevers en werkzoekenden. Er zijn mensen die werk zoeken, en er is werk dat mensen zoekt. Wij zorgen ervoor dat ze elkaar vinden. Door beide partijen goed te leren kennen en te weten wat ze willen, nodig hebben en kunnen maken wij uiteindelijk de juiste match. Zo maakt Afeer werk van waarde.

Datum:
Vrijdag 31 mei

Locatie:
Afeer (Winschoter Hogebrug 1; 9697 XB Blijham) 

Aanvang:
17.30 uur

Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Bestuur OOG

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.