Onze leden

Bert Kuipers


Abiant Uitzendgroep

Gerrit van Staalduinen


Gerrie Buurke


Administratie, belastingadvies en juridisch kantoor Kruize is een jong, dynamisch kantoor, gevestigd te Heiligerlee, die zich ten doel stelt ondernemers, groot en klein, ondersteuning te bieden op financieel – administratief, fiscaal en juridisch gebied tegen een redelijke vergoeding. Tegenwoordig moet een ondernemer niet alleen een alleskunner zijn, maar ook een allesweter. De regelgeving in Nederland wijzigt soms zo snel en zit soms zo complex in elkaar dat een ondernemer er een dagtaak aan zou hebben om het goed bij te houden. Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers de administratie, de jaarrekening, advisering op financieel – economisch, fiscaal en juridisch gebied, fiscale aangiften en eventueel de werving en selectie van financieel personeel en fungeren als klankbord voor de ondernemer. U kunt zich blijven richten op uw eigen werkzaamheden als ondernemer, zonder u druk te maken om de administratie en alles wat daarbij komt kijken.    
Advocatenkantoor BOJA is een kantoor dat gespecialiseerd is in het arbeidsrecht en contractenrecht. Door een no-nonsense cultuur en snel op te treden, zijn de doorlooptijden van de zaken vaak zeer kort. Dit bespaart cliënten niet alleen tijd, maar zorgt ook voor lagere kosten. Uiteraard is het eerste (kennismakings)gesprek altijd vrijblijvend en kosteloos.
Strategische marketingplannen, klantgerichte teksten en grafisch ontwerp: Attent marketing regelt het voor u.  U wilt uw bedrijf laten groeien, uw concurrentie voorblijven en klanten aan u binden? Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf dat zelf geen marketingafdeling in huis heeft of extra ondersteuning nodig heeft, zorgt Attent marketing uit Winschoten voor een professionele aanpak. Wij helpen u bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen door de inzet van marketing-, sales- en communicatieacties. Attent marketing leeft zich in in uw bedrijf, uw doelgroep en uw doelstellingen en bedenkt daarop passende acties. Ook de uitvoering wordt volledig door ons verzorgd, van het bedenken van het concept, tot het schrijven van de tekst en de grafische vormgeving. Zo kunt u zich richten op de dagelijkse gang van zaken.
‘t Kralenstulpje verkoopt kralen, toebehoren, onderdelen, sieraden, verpakkingsmaterialen en displaymaterialen via internet. www.kralenstulpje.nl Alles bij 't Kralenstulpje is vanuit voorraad leverbaar! Met meer dan 20.000 verschillende artikelen op voorraad bent u bij ons niet snel uitgekeken ;-) Kralenstulpje onderscheid zich van andere kralenwinkels door haar voordelige maar toch kwalitatief goede artikelen. We zijn vaak goedkoper dan de groothandel! 't Kralenstulpje is bereikbaar, u krijgt snel antwoord op uw vragen. Iedere klant krijgt zijn of haar bestelling altijd mooi verpakt in bijvoorbeeld organza cadeau zakjes thuisgestuurd, ook zit er altijd een leuk presentje bij. Wanneer u zich via de website aanmeld voor de nieuwsbrief, dan komen er wekelijks leuke acties en kortingen voorbij. Wist u dat wij ook hele leuke artikelen verkopen welke worden gebruikt bij kraamfeestjes? Zoals mooie organza cadeau zakjes, leuke bedeltjes van voetjes, leuke sleutelhangers met voetjes, bedeltjes van speentjes, veiligheidsspelden etc. etc. U maakt in een mum van tijd zelf het leukste kraamcadeautje of huwelijksbedankje en kunt deze ook nog prachtig verpakken. Al onze prijzen zijn (natuurlijk) incl. BTW. Legt u onze prijzen eens naast die van de groothandel (excl. BTW) u zult versteld staan. Heel veel artikelen zijn bij ons nog goedkoper dan bij de groothandel omdat wij rechtstreeks importeren. Met name de organzazakjes! En bij ons hoeft u niet verplicht eerst voor honderden euro's af te nemen. Vandaar dat ook veel winkeliers, uitvaartverenigingen, marktondernemers, scholen en stichtingen ons (gelukkig) al weten te vinden. Wilt u beginnen met de hobby maar komt u er niet uit? Wij kunnen samen in overleg met u voor een X bedrag een pakketje met kralen en toebehoren samenstellen. Natuurlijk hebben wij ook de standaard starterspakketten. Maar we maken ook thema pakketten. We verkopen bijvoorbeeld leuke bedeltjes en hangers voor Halloween om uw uitgeholde pompoen mee te versieren. Natuurlijk is er ook onze kerstpagina en de prachtige Bali style bedeltjes! Ik zou zeggen, pakt u een lekker kopje thee of koffie en leun heerlijk achterover om de site eens te doorlopen. Kijkt u ook eens onder klantenservice, naar de filmpjes ter inspiratie en de mooie foto's welke ik toegestuurd heb gekregen van klanten. Ook kunt u hier gratis een on-line 10 stappen sieradencursus volgen! www.kralenstulpje.nl

Mardi Bosker-Hut


Arjan Boer


René Luinstra


Simone Scheltinga


Als één van de meest ondernemende kantoren van Nederland staan we midden in de maatschappij en deinzen niet terug voor complexe zaken. Wij staan open voor nieuwe invalshoeken en andere benaderingswijzen. Met een scherpe focus op de wereld, op de regio en op onze cliënten. Kwaliteit, toegankelijkheid, efficiëntie en kostenbeheersing zijn voor ons belangrijke speerpunten. 

Erich Wünker


Arie Dijkhuis


Jeroen Helmers


Thijs Helmers


Dhr. Kinzer


Jolanda Poort


Andre Oosterhuis


U kunt bij ons terecht voor verzekeringen voor zowel bedrijf als particulier. Daarnaast regelen wij graag uw hypotheek en kunt u zowel zakelijk als privé uw bankzaken regelen bij RegioBank Scheemda. Wij zijn erkend MKB adviseur en brengen uw risico's in beeld zodat u kunt bepalen welke risico's u zelf kunt dragen en waar een verzekering noodzakelijk is.

Marc Steenhuis


MARST BV - https://www.marst.nl  Onroerend goed verhuur en BRODIE'S BUSINESS & LOGIES - VERHUREN AAN ZAKELIJK/ EXPATS GRONINGEN en particulieren   Met een combinatie van heerlijk vertoeven, wonen en werken  spelen wij in op een ontspannen sfeer tijdens uw verblijf. Gevestigd in het statige voormalige gemeentehuis van Midwolda, bieden wij luxe appartementen voor een langer verblijf. Het zijn comfortabele Luxury Self Catering Apartments Rental  All-inclusive. De appartementen zijn van alle comfort voorzien zie onze website brodies.nl  

M. Harkema


Wij zijn MF Uitzendbureau Eén van de grootste, regionaal werkende, uitzendbureaus van Noord-Nederland. We zijn regisseur van (flexibele) arbeid in Groningen, Friesland en Drenthe. Onze naam kenmerkt onsMF staat voor Mutua Fides, oftewel wederzijds vertrouwen. Dit is het uitgangspunt van ons handelen. Wij zijn voor opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers een betrouwbare en betrokken partner en werkgever. Mensen maken het verschilDe wereld van werk verandert in hoog tempo. Vergrijzing, ontgroening, digitalisering, mondialisering en een veranderende overheid zorgen voor een grote dynamiek. Er komen minder vaste banen en de behoefte aan flexibele oplossingen blijft toenemen. Eén ding blijft: mensen maken het verschil! Met onze medewerkers en kandidaten maken wij het verschil in de wereld van werk. Altijd dichtbij Waar anderen kiezen voor centralisering, kiezen wij bewust voor vestigingen in de regio. We willen dichtbij onze opdrachtgevers en kandidaten zitten. Dat merk je ook in het contact; persoonlijk, geïnteresseerd en laagdrempelig. MF Uitzendbureau is onderdeel van de MF Groep

Lennart van der Zwan


Dennis Vlap


Een website bouwen is voor ons niet de grootste uitdaging. Die uitdaging ligt in het combineren van alle mogelijkheden. Naast "mooi" moet de website vooral goed zijn! 

Matthijs Blik


Yvonne Smit


Een makelaarskantoor dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de regio Noordoost-Groningen met vestigingen in Winschoten, Veendam en Appingedam. Dan krijg je te maken met diverse opdrachtgevers, wensen en eisen. Nieboer Makelaars beseft dat als geen ander en adviseert daarom elke klant vanuit haar eigen individuele invalshoek. U, als opdrachtgever, vervult de hoofdrol en is het perspectief van waaruit wij adviseren. Continuïteit is voor u en ons belangrijk, want ons advies moet ook na jaren nog waardevol zijn.   PERSOONLIJK   Makelen betekent bij ons persoonlijk adviseren. Dat doen wij met up-to-date informatie en advisering bij al uw vragen aangaande onroerende zaken. Luisteren naar uw wensen en behoeften, daar besteden wij graag onze tijd aan. Na een zorgvuldige inventarisatie kunnen wij onze expertise vastleggen in een marketingcommunicatieplan voor bijvoorbeeld verkoop, aankoop, huur/verhuur. Natuurlijk taxeren wij ook voor alle Nederlandse geldverstrekkers met een gevalideerd NWWI, TaxateursUnie taxatierapport of bedrijfsmatig taxatierapport (PTA-approved).   SINDS 1974   Oorspronkelijk begonnen in Winschoten en later ook gevestigd in Veendam en Appingedam zijn wij uitgegroeid tot een full-service makelaarskantoor. Met onze regionale spreiding van de vestigingen bestrijken wij het grote gebied van de gemeenten Oldambt, Veendam, Appingedam, Delfzijl, Bellingwedde, Vlagtwedde, Pekela, Menterwolde, Slochteren en Loppersum. Samen met ons gemotiveerde team hebben wij in ruim 40 jaar een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Noordoost-Groningen. Al onze Register Makelaars-taxateurs o.z. zijn gepassioneerd in hun vak, hebben ruime praktijkervaring en een gerenommeerde makelaarsopleiding. Zij volgen jaarlijks vakeducatie en zijn lid van een makelaarsorganisatie. Dat wij al ruim 40 jaar bestaan, is het bewijs van continuïteit en vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Deze ervaring is onze kwalitatieve fundering voor de toekomst.
Online Ondernemers helpt al meer dan 15 jaar ondernemers in het MKB met Online Marketing: Websites (Wordpress) Webshops (Wordpress + WooCommerce & Magento) Zoekmachineoptimalisatie (SEO) Google Ads (SEA) Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google+) Nieuwsbrieven (MailChimp) Hosting, Domeinnamen & SSL Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik hier!

E. Zuiderveld


Hennie Sanders


David von Henning


Jorg Rotman


Pander en Lier matcht mens en werk Pander en Lier biedt oplossingen voor variabele vraagstukken op het gebied van de arbeidsmarkt. De vraag naar flexibele arbeid groeit gestaag. Flexibel aanbod evenredig snel. Maar welke kandidaat past precies in welk profiel? Bij een ruim aanbod van personeel is het lastig de juiste selectie te maken. Daarom staat Pander & Lier werkgevers terzijde in hun zoektocht naar de juiste kandidaten. Werkzoekenden helpen wij aan passende banen: met flexibel of vast contract, op uitzend- of payrollbasis. Wij gaan graag in gesprek, met werkzoekenden en werkgevers. We zijn nieuwsgierig naar kennis, kwaliteiten en wensen van kandidaten. Net zo geïnteresseerd zijn we in organisatie en personeelsvraagstukken van opdrachtgevers. Wilt u onze organisatie en dienstverlening ook beter leren kennen, dan maken we snel een afspraak!

Egbert Jan Tiggelaar


Erik Post


Harry Scholte


Jaap Blaakmeer


Rabobank Zuid en Oost Groningen is als financieel dienstverlener actief, dichtbij en betrokken bij de regio. Dit doen wij ook door sponsoring, participeren in netwerken, verbinden en het delen van kennis.    

Robert Werkman


Rozenstad Gerechtsdeurwaarders is een professioneel kantoor waar gewerkt wordt met korte lijnen, zodat u snel in contact komt met één van onze deurwaarders. Wij hebben ruime ervaring in het op verantwoorde wijze incasseren van vorderingen.  Ook zijn wij gespecialiseerd in het bijstaan van zowel ondernemers als particulieren als het gaat om juridisch advies en het voeren van juridische procedures. Wij zien ons als een verlengstuk van uw bedrijf, uw eigen juridische afdeling voor een fractie van de kosten. Daarnaast heeft u inspraak in de correspondentie welke naar de tegenpartij wordt verzonden. Alle procedures voor kantongerechten worden door medewerkers van Rozenstad Gerechtsdeurwaarders gevoerd. Dit geldt voor zowel de vorderingen die u bij ons heeft ingediend, alsook voor juridische kwesties waarvoor u bent aangeschreven. Daarnaast hebben wij een netwerk van advocaten die eventuele rechtszaken voor de Rechtbank voor u kunnen verzorgen tegen een concurrerend uurtarief. Bij ons betaalt u slecht een klein bedrag voor de behandeling van uw incasso-opdrachten. Het grootste deel van het werk wordt verricht op basis van no cure no pay. Wij garanderen dat: u kunt rekenen op juridisch advies of bijstand u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening u direct in contact bent met een jurist uw vragen binnen een dag worden beantwoord u juridisch advies heeft tegen een fractie van de normale kosten

Having Steenhuis


Douwe Postma


Erkend installatiebedrijf op het gebied van elektro, gas, water, cv, loodgieterswerk, airco, warmtepompen en duurzaamheid, zonnepanelen, zink en koper, sanitair, NEN3140 inspecties.  

Lammert Doddema


Lammert Doddema is sinds 1992 actief bezig met beleggen en ontwikkelen van belegging systemen, teneinde emotieloos te kunnen beleggen. Hij handelt sinds 1992 bij ABNAMRO, sinds 1996 bij Alex en sinds 1998 bij InterActive Brokers.In 2003 gestart met Tips2Trade Aandelen - Beleggingen voor de lange termijn. Was columnist bij BeursPlaza.nl en Beurs.nl. Aantal artikelen geplaatst in Duitse blad “Traders” en “Technische en Kwantitatieve Analyse”. Beleggen is voor lange termijn! Ieder systeem faalt eens! Heb minimaal belegging horizon van 5 jaar!   Voor meer informtie bezoek de website: www.tips2trade.com
In een moeilijke tijd helpen wij mensen om het ondraaglijke iets draaglijker te maken. Uitvaartcentrum Oost-Groningen in Winschoten biedt ingetogen, stijlvolle ruimtes voor plechtigheden bij begrafenissen en crematies. Van opbaring tot plechtigheid, u vindt bij ons alles onder één dak. Ons multifunctionele uitvaartcentrum beschikt over een eigen crematorium, diverse opbaarkamers, een grote aula en een familie-aula. Onze medewerkers zijn kundig, ervaren en persoonlijk betrokken. Bij elke uitvaart en plechtigheid staan de wensen van de overledene en nabestaanden centraal. 

Ben Boelens


Vloeren apllicatiebedrijf

Sarina Verheek


Wijnand Verheek


Freerk Potze


Marius Oldenburger


Werk&Zo Recruitment is dé specialist in detacheren, werving&selctie en uitzenden, met een groot regionaal netwerk en kennis van de markt. Wij zijn die betrouwbare partner van diverse werkgevers in de regio Groningen. Werk&Zo Recruitment werft en selecteert de opdrachten en kandidaten op basis van jarenlange ervaring en expertise. Hierdoor is Werk&Zo Recruitment de betrouwbare partner bij vraagstukken op het gebied van in- uit- en doorstroom van personeel.

Milly van der Velden


Verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM's (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) Wij kunnen alle kleding voorzien van een logo d.m.v. bedrukken of borduren. Grote voorraad en showroom in Bellingwolde, snelle leveringen en scherpe prijzen!

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.