Onze leden

Aapkes Hoveniers is een allround hoveniersbedrijf die alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van groen voor u kan uitvoeren. Met een no-nonsense mentaliteit voeren wij ons werk uit waarbij tevredenheid van onze klant voorop staat.

Bert Kuipers


Abiant Uitzendgroep
Administratie, belastingadvies en juridisch kantoor Kruize is een jong, dynamisch kantoor, gevestigd te Heiligerlee, die zich ten doel stelt ondernemers, groot en klein, ondersteuning te bieden op financieel – administratief, fiscaal en juridisch gebied tegen een redelijke vergoeding. Tegenwoordig moet een ondernemer niet alleen een alleskunner zijn, maar ook een allesweter. De regelgeving in Nederland wijzigt soms zo snel en zit soms zo complex in elkaar dat een ondernemer er een dagtaak aan zou hebben om het goed bij te houden. Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers de administratie, de jaarrekening, advisering op financieel – economisch, fiscaal en juridisch gebied, fiscale aangiften en eventueel de werving en selectie van financieel personeel en fungeren als klankbord voor de ondernemer. U kunt zich blijven richten op uw eigen werkzaamheden als ondernemer, zonder u druk te maken om de administratie en alles wat daarbij komt kijken.    

Johan van Dam


Jurrie Modderman


Amanda Moed


Afeer is het werkleerbedrijf voor de gemeenten Oldambt, Westerwolde en Pekela. Werk van waarde Wij vinden dat iedereen recht heeft op werkgeluk. Sommige mensen vinden hun weg naar werk gemakkelijk, anderen kunnen wat hulp gebruiken. Die hulp bieden wij. Er zijn mensen die werk zoeken en er is werk dat mensen zoekt. Afeer zorgt dat ze elkaar vinden.
Altijddebestewijn.nl is importeur, exporteur, groothandel en eigenaar van de webwinkel www.altijddebestewijn.nl. Alle wijnen komen rechtsreeks van de beste wijnboeren ter wereld die door ons worden geselecteerd. Ook werken we onder de naam "PB Catering & Evenementen". Als u iets te vieren heeft neem dan gerust contact met ons op. Wij ontzorgen u voor elke evenement en cateringklus.

Harry Geerlings


In het kort: MAIN Energie, opgericht in 2003, circa 125 FTE en energie opwekkend middels windmolenparken in 6 Europese landen, bewust niet in Nederland. Actief in 4 sectoren en 98% van onze klanten is langer dan 8 jaar bij ons. Naast de levering van energie aan circa 70.000 uitsluitend Nederlandse ondernemers hebben wij circa 25 buitendienst medewerkers in de rol van energieadviseur. Deze adviseurs werken (in Nederland) landelijk dekkend en wonen in de regio waar zij werken. Vanuit Europees perspectief hebben we circa 515.000 klanten in 8 Europese landen, klanten welke wij met circa 700 werknemers adviseren.  Mochten er vragen zijn, privé woon ik al meer dan 20 jaar in Groningen; altijd welkom en tijd voor een kop koffie. Een bezoek bij u op het bedrijf is natuurlijk ook altijd mogelijk. Moi
Bij 't Kralenstulpje bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 25.000 kralen, sieradenonderdelen, en verpakkingsmaterialen, direct leverbaar vanuit voorraad. Bezoek onze website voor kwalitatieve, doch voordelige producten, vaak goedkoper dan de groothandel. We staan bekend om onze snelle service en persoonlijke touch; elke bestelling wordt mooi verpakt, inclusief een klein cadeautje.  
Becker Installatietechniek is totaalinstallateur en familiebedrijf, gevestigd in Nieuwe Pekela. Ons werkgebied is Oost-Groningen. Wij verzorgen cv-installaties, inclusief radiatoren en vloerverwarming, ventilatie met WTW-unit, sanitair, dakwerk, airco, elektrotechniek en loodgieterswerk. Daarnaast speelt duurzaamheid bij ons een belangrijke rol en hebben wij ons toegelegd op duurzame installaties zoals warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Wij praten niet alleen over duurzaamheid, maar we maken het ook waar. Wij werken voor particulieren, woningcorporaties, VVE’s, aannemers en bedrijven.
Misschien zijn wij wel de opvallendste bloemisterij van het Oldambt. Wij leggen de nadruk op kwaliteit, stiptheid en service. Wij zijn met een team van 7 medewerkers en hebben geweldig veel plezier en kunde in ons vak. Dat kunt u zeer zeker bij een bezoekje aan onze zaak zien. U kunt bij ons terecht voor boeketten, losse bloemen, bloemstukken, planten en verschillende arrangementen, zoals rouw- en trouwarrangementen. Onze bloemisterij is gevestigd in het Winkelcentrum T’Rond. Bestelen kan ook online, bezoek onze site voor de mogelijkheden. www.bloemenzaakinbloei.nl 0597413162
Uw verzekeringskantoor en makelaardij in Oost-Groningen  Wilt u dat uw verzekeringsadviseur uw privésituatie of zakelijke omstandigheden kent? Een makelaar die nog de tijd voor u neemt en die u persoonlijk helpt bij het vinden van een nieuw thuis? Boer verzekeringen - makelaardij heeft sinds 1958 al heel veel mensen uit Westerwolde en Oost-Groningen bijgestaan met hulp, advies en goede producten. Onafhankelijk en deskundig Als onafhankelijk en kundig tussenpersoon krijgt u van ons betrouwbaar advies op maat. Alle medewerkers van ons solide kantoor staan mensen nog graag persoonlijk te woord. Geheel in de geest van Cittaslow Westerwolde nemen wij nog graag de tijd voor een gesprek, advies of bezichtiging. Pas als wij uw persoonlijke of zakelijke situatie goed doorgronden, kunnen wij voldoen aan uw wensen en verwachtingen.   Een compleet pakket bedrijfsverzekeringen Als ondernemer moet u bezig zijn met ondernemen. Dan is het goed om te weten dat u een verzekeringskantoor heeft dat u volledig ontzorgt op het gebied van verzekeringen Daar mag u op vertrouwen! Bedrijfsverzekering op maat Een bedrijfsverzekering is veel meer dan zo maar een standaardpolis. Om u goed te kunnen verzekeren, willen wij u en uw bedrijf goed kennen. Wat zijn uw specifieke risico's? Welke risico's wilt of moet u verzekeren en welke risico's draagt u zelf? Samen met u komen wij tot een gedegen en betaalbaar pakket dat aan al uw wensen voldoet. Wij zorgen ervoor dat u aan de voorwaarden voldoet Op het vlak van zakelijke verzekeringen stellen verzekeraars vaak specifieke voorwaarden en eisen. Wij adviseren onze zakelijke klanten graag  en wijzen u op alle randvoorwaarden en eisen van uw bedrijfsverzekeringen, zodat het risico voor u en voor de verzekeringsmaatschappij beheersbaar is en blijft.

Lammert Doddema


Vermogensbeheer in Amerikaanse aandelen. Beleggen in USA MOMENTUM onze 'speculatieve' Amerikaanse aandelen portefeuille. Deze wordt bewaakt middels een CORRECTIE en/of CRASH methode. Door middel van algoritmes en technische indicatoren worden dagelijks aandelen gescreend uit de grootste Amerikaanse beurs indices. USA MOMENTUM heeft maximaal 15 aandelen en werkt maximaal met ±50% effectenkrediet! Grafiek USA MOMENTUM sinds okt 2003 Legenda: ■ BLAUW: USA MOMENTUM ■ Licht groen: AEX ■ Oranje: DOW JONES ■ Paars: S&P 500 ■ Rood: NASDAQ Helliot Vermogensbeheer N.V. voert het USA MOMENTUM tradingbeleid waarbij research wordt aangeleverd door analist Dhr. L. Doddema. Dat betekent dat CE-INVESTMENTS analyses en signalen aanlevert waarbij Helliot Vermogensbeheer het aankoop- en verkoopbeleid voert, transacties zorgvuldig uithandelt en de crash indicatoren adequaat inzet. Ideaal voor cliënten die niet de handelservaring of dagelijks de tijd hebben om zelf actief te traden. Dhr. L. Doddema heeft over de jaren bewezen in staat te zijn research aan te leveren op basis waarvan uitzonderlijke rendementen kunnen worden behaald. De teamleden van Helliot Vermogensbeheer N.V. vinden hun roots op de beursvloer als professionele handelaren en marketmakers. De combinatie van de analyses van CE-INVESTMENTS en de handelservaring van Helliot Vermogensbeheer N.V. is ijzersterk. USA MOMENTUM staat onder toezicht van de Nederlandse bank en de AFM.   Voor meer informatie: www.ce-investments.com

Afdeling financiële administratie


Gerben Kleijer


Jan Brons


CENTURY AUTOGROEP TOEN EN NU Al sinds 1932 een begrip in Groningen en omgeving. De geschiedenis van ons autobedrijf 1932 - De oorsprong van Century gaat terug tot 1932. In dat jaar richten de heren Lucas Koster, Aaldrik Koster en Hendrikus ten Wolde een bedrijf op, genaamd Century. De ondernemende beleggers begonnen een automobielstallingsbedrijf dat plaats bood aan 100 automobielen. Als naam wilden ze een bedrijfsnaam met een knipoog naar de 100 parkeerplaatsen. Ze kozen voor Century, wat in het Engels 100 jaar betekent. Maar wat ook een verbastering is van Centum, Latijns voor 100. Waarom de naam wordt uitgesproken als Centurie is niet bekend. Feit is wel dat onze bedrijfsnaam sinds jaar en dag wordt uitgesproken als Centurie.1947 - In 1946 verkopen de eigenaren de garage aan de heer Piet Maans.Deze verkrijgt in 1947 van importeur Pon’s Automobiel Handel het officieel dealerschap voor Volkswagen. Zo kan Century als één van de eerste garages in Nederland de Kever gaan verkopen.1950 - Met de komst van de T1, de 1e bestelwagen van Volkswagen, start Century met de verkoop van bedrijfswagens. Het idee voor de T1 is afkomstig van de heer Ben Pon. Na een inspirerend bezoek aan de Volkswagenfabriek in 1947, schetst hij het alom bekende busje. De serieproductie van het nieuwe model begint op 8 maart 1950.1952 - Door ruimtegebrek in de Kijk in ’t Jatstraat, wordt tot medio 1955 een tijdelijke oplossing gevonden door een pand aan het Schuitendiep te huren. Op 10 mei 1952 wordt het pand feestelijk in gebruik genomen. Ondertussen wordt er druk gebouwd aan het nieuwbouwpand aan de Oosterstraat welke in april 1956 wordt geopend.1966 - De Volkswagens verkopen zichzelf goed en het verkeer in het centrum wordt steeds intensiever. Century besluit uit het centrum te vertrekken. Een nieuwe locatie wordt gevonden aan de Paterswoldseweg. Vanaf november 1966 in een prachtige nieuwbouw. Ook aan de Friesestraatweg en in Haren, worden filialen geopend.1974 - Century wordt naast Volkswagen ook Audi dealer. Audi maakt sinds 1965 deel uit van het Volkswagen Concern. In het begin van de jaren zeventig worden diverse nieuwe Audi modellen geïntroduceerd die veel op de bestaande Volkswagen modellen lijken. Century start met de verkoop van de Audi 80. Deze lijkt sprekend op de Volkswagen Passat.1988 - Om een verdere groei van Century mogelijk te maken wordt het pand aan de Paterswoldseweg grondig verbouwd. De los van elkaar gebouwde panden worden samengevoegd. Ook in Haren vindt er een grondige verbouwing plaats.1997 - De groei van Century als Volkswagen dealer in het noorden van het land zet door met de overname van een aantal noordelijke dealers; Ten Cate in Roden, Coffeng in Delfzijl en Dijkema in Mensingeweer.1998 - Inmiddels heeft de verkoop van Volkswagen bedrijfswagens een dusdanige vlucht genomen dat dit bedrijfsonderdeel samen met Schadenet verhuist naar een eigen pand aan de Narvikweg in Groningen.2003 - Century Autogroep breidt zijn werkterrein verder uit in Drenthe door de overname van Auto de Vries in Assen. Hiermee verdubbelt het bedrijf in omvang omdat De Vries Holding ook een eigen lease-, verhuur- en schadetak heeft.2005 - Gelijktijdig met de introductie van de SEAT Leon verwerft Century naast de merken Volkswagen en Audi ook het SEAT dealerschap in Groningen.2012 - Century Autogroep groeit door en verhuist met Volkswagen, Audi en Century Autoverhuur Groningen naar de nieuwbouwpanden aan de Bornholmstraat. SEAT vindt een nieuw onderkomen aan de Rostockweg. 2013 - Century Autogroep wordt in Groningen ŠKODA dealer door de overname van Autobedrijf Van Heukelem.  2014 - Erik Meems koopt Century Autogroep van Pon en Autobedrijf Tjeerdsma van Piet Tjeerdsma. Beide bedrijven gaan verder onder de naam Century Autogroep. Met de toevoeging van de gebieden Oost-Groningen en Zuidoost Drenthe wordt het werkterrein fors uitgebreid.  Na een grondige verbouwing wordt het pand aan de Paterswoldseweg weer in gebruik genomen. Volkswagen Bedrijfswagen en het Bedrijfswagens Modificatie Centrum BMC verhuizen van de Narvikweg hier naar toe. Daarnaast start Century Autogroep er met het Century Occasion Centrum en met Volkswagen Service en Volkswagen Economy Service.  2016 - De vestigingen in Winschoten, Emmen en Assen worden naar de nieuwste maatstaven verbouwd. Century neemt de Schadenet vestiging in Emmen over en Century start in Assen met een nieuw bedrijfsonderdeel, De Onderdelendienst. 2017 - Opening van de nieuwbouw van de ŠKODA en SEAT aan de Bornholmstraat in Groningen. Hiermee zijn alle personenwagenmerken die Century vertegenwoordigt gecentreerd op één campus in Groningen. Start uitbreiding mobiliteitscampus aan de Bornholmstraat met onder andere een wasstraat, Schadenet vestiging en extra werkplaatsen waardoor ook Volkswagen Bedrijfswagens en het Bedrijfswagens Modificatie Centrum richting Bornholmstraat kunnen verhuizen na de realisatie van de nieuwbouw. Century Autogroep ontvangt van vakbond FNV de award 'Gouden Korenaar' voor beste werkgever in de automotive. Century Autogroep is genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs 2017. 2018 - Opening van de nieuwbouw op de mobiliteitscampus aan de Bornholmstraat. Op de campus is nu ook een wasstraat gevestigd. Daarnaast is de schadevestiging van de Narvikweg en zijn de Volkswagen Bedrijfswagens en bedrijfswagen ombouwcentrum van de Paterswoldseweg naar de Bornholmstraat verhuisd. Century neemt in de zomer van 2018 het SEAT en ŠKODA dealerschap in Drenthe over van de Broekhuisgroep. Hiermee is Century, naast Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens, nu ook SEAT en ŠKODA dealer in Drenthe. In het najaar neemt Century Auto Brink in Hoogeveen over. Hiermee bewerkstelligt Century in Drenthe een goede verkoop- en servicespreiding in Drenthe met vestigingen in Assen, Emmen en Hoogeveen. Verder is Century in 2018 ook een van de vier officiële CUPRA dealers van Nederland geworden en een van de twee pilot-dealers voor de verkoop van Kalkhoff e-bikes in een dealerbedrijf.
Profijt door samenwerking ( uw kopieer- en printapparatuur tegen goedkope prijzen!) Gebaseerd op een oeroud principe: sámen kun je meer. Betere prijsafspraken maken bijvoorbeeld. Betere condities en meer mogelijkheden als het gaat om flexibiliteit bij aanschaf, beheer en onderhoud van machines en mogelijkheden tot efficiënt documentenbeheer. Copycluster biedt dus schaalvoordeel en professioneel advies op het gebied van kopieer – en printerinkoop en beheer. Met Copycluster bent u vrij en ongebonden want u hoeft geen volumes meer vast te leggen!
Cultuurhuis De Klinker is het podium voor theater, muziek- dans- en theaterlessen, bibliotheek en filmhuis. Daarnaast kunnen bedrijven in De Klinker terecht voor congressen, symposia, vergaderen of om te netwerken. 

René Luinstra


Als één van de meest ondernemende kantoren van Nederland staan we midden in de maatschappij en deinzen niet terug voor complexe zaken. Wij staan open voor nieuwe invalshoeken en andere benaderingswijzen. Met een scherpe focus op de wereld, op de regio en op onze cliënten. Kwaliteit, toegankelijkheid, efficiëntie en kostenbeheersing zijn voor ons belangrijke speerpunten. 
Wij zijn intermediair op het gebied van het financieren van verhuurde woningen en commercieel vastgoed.

Hans Boven


Makelaardij, verzekeringen, hypotheken.
Ekamperlicht lichtadviesbureau & (project) licht uit Winschoten (Groningen) staat voor jarenlange ervaring op het gebied van duurzame verlichting. We helpen u met het besparen van energie door het maken van slimme besparingsvoorstellen, lichtplannen en lichtontwerpen. We begeleiden u in besparingstrajecten en helpen u bij het verkrijgen van subsidies.
Als onafhankelijk zelfstandig adviseur ontzorg ik jou als MKB-ondernemer bij het vinden van een juiste financieringsoplossing. Ik heb toegang tot en rechtstreeks contact met een grote groep geldverstrekkers, w.o. de banken en FinTechs. Ik help je op het gebied van zakelijke hypotheek (w.o. comm. vastgoed), zakelijke lening en krediet, lease, factoring en crowdfunding. Ik zet mijn kennis van de financieringsmarkt en regio en mijn netwerk graag voor je in. Korte lijnen en rechtstreeks persoonlijk contact: Financieringsgilde Groningen, Martin Kanon 
Breng jouw verhaal tot leven in beelden!   Als professioneel fotograaf specialiseer ik me in het vastleggen van jouw verhaal, of het nu gaat om verbluffende (zakelijke)portretten, zakelijke bedrijfsreportages of adembenemende vastgoedfotografie.   Portretten Met een scherp oog voor detail en emotie, creëer ik portretten die je persoonlijkheid en stijl weerspiegelen.   Zakelijke bedrijfsreportages Laat je bedrijf voor bijvoorbeeld je website of reclamecampagne stralen met professionele foto's die jouw merk en bedrijfscultuur vastleggen.   Woningfotografie Transformeer woningen in verleidelijke meesterwerken die potentiële kopers aantrekken en de waarde van je woning maximaliseren. Aanvullend verzorgen wij video’s en 360 graden foto’s zodat de woning op Funda zal opvallen!   Met jarenlange ervaring en een passie voor het vertellen van verhalen door middel van beelden, ben ik er trots op om samen te werken met makelaars en ondernemers om hun visie tot leven te brengen.   Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat! Samen zullen we beelden creëren die blijven hangen.
Geertsema Staal: Compleet, Flexibel en Snel Onze klanten beamen het keer op keer: Geertsema Staal is dé complete, flexibele en snelle leverancier van staalproducten uit Groningen. Fittingen, buizen, platen, flenzen: we hebben het in diverse kwaliteiten en afmetingen. En dat alles tegen zeer concurrerende prijzen.

Arie Dijkhuis


Het Ondernemersloket van de gemeente Oldambt is dé plek voor alle vraagstukken van ondernemers op het gebied van bijvoorbeeld personeel, subsidies, vergunningen, inkoop en vastgoed. Het Ondernemersloket vormt één centraal aanspreekpunt voor alle ondernemers die gevestigd zijn in Oldambt of die van plan zijn om zich er te vestigen.

Gerhard Roelfes


De gemeente Westerwolde heeft bijna 25.000 inwoners en veel interessante werkgevers in een inspirerende groene omgeving.

Wiranda Bloemhof


Juridische dienstverlening voor MKB, zorgaanbieders en ZZP'ers,  (Juridische) ondersteuning bij subsidieaanvragen, (Juridisch) advies omtrent bedrijfsvoering
Groninger Genever Stokerij is een ambachtelijke distilleerderij / stokerij. Midden in de Graanrepubliek in Groningen wordt hier jenever (genever), likeur en whisky gestookt volgens eeuwenoude kennis in een eigen ontworpen Alambik ketel. Voor een karaktervolle drank met meerdere smaaklagen; voor een moment van reflectie. (bijna) Elke zaterdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur open we speciaal de deuren van ons dorpsplein op de deel voor jou. Met daarin onze stokerij, proeflokaal (kroeg) en slijterij. Neem een kijkje in de stokerij en bekijk de trots van de stokerij: de “dikke dame”. Reserveren is eenvoudig maar noodzakelijk ivm de voorbereiding van de hapjes. In de distilleerderij krijg je uitgebreide uitleg over het stookproces, ontdek de verschillende dranken zoals jenever, likeuren en whisky’s, maar ook over de geschiedenis van de Graanrepubliek.Proef vier verschillende dranken en leer de smaaklagen herkennen.  Inclusief hapjes, thee, water en koffie.Nederlands gesproken.Duur: 2 tot 2,5 uur Deze middag is een fijne balans tussen gezellig, goede (sterke) verhalen en leerzaam. NB Of je nou nou alleen bent, met zijn tweeën of met een groepje, je bent van harte welkom! Geen tijd voor een rondleiding, maar wel zin in een borrel? Bij onze distilleerderij is een slijterij, waar we al onze eigen gestookte Groninger dranken verkopen. Waaronder ook Fladderak. De enige echte Groninger drank die er is. Friesland heeft Beerenburg, maar wij hebben Fladderak. Daar mogen we best wat trotser op zijn. Ook verkrijgbaar als kerstgeschenk of relatiegeschenk. Informeer voor de mogelijkheden op info@groningergeneverstokerij.nl of 06-21816700

Jaron Hessels


Productie van zeefbanden voor land- en tuinbouw.

Bert en Fia Lockhorn


Assurantie tussenpersoon.
Advies- begeleiding en coaching.Advies Innerjij, adviseert professionals, instellingen en bedrijven tav complexe vraagstukken zowel bij individuele clienten als groepsprocessen.Begeleiding Innerjij biedt onvoorwaardelijke begeleiding door middel van relatieopbouw. Expertise: persoonlijkheidsstoornissen cluster B & C/ ontwikkelingsstoornissen (i.c.m. LVG)Voornamelijk gericht op ondersteuning vanuit de WMO & WLZ.Coaching Innerjij is breed, diepgaand en praktijkgericht. Coaching Innerjij geeft inzicht in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Door oefeningen en gesprekken leert men nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden. Coaching Innerjij helpt doelen te verhelderen en leert tot oplossingen te komen en hoe men nieuwe doel blijvend kan bereiken/ behouden.

Jeroen Helmers


Thijs Helmers


André Kinzer


D.J. van der Wal


Edwin Messchendorp


Jolanda Poort


Andre Oosterhuis


Ja Schoon is in 1998 begonnen als een familiebedrijf en hanteert nog atijd de waarden die een familiebedrijf typeert: betrokkenheid en je persoonlijk verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van het geleverde werk. Als klant ziet u al na de eerste keer wat dat inhoudt!  Wij richten ons op schoonmaken van kantoren, bedrijven en instellingen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in droogijsreinigen, gevelreiniging en gevelstralen.   

Jos van Brunschot


PQ Corporation is a leading global provider of specialty catalysts, services, materials and chemicals that serve the following applications: fuels and emissions controls, consumer products, highway safety and construction, packaging and engineering plastics, industrial and process chemicals and natural resources. Our chemical products are complemented by the Potters® brand microspheres, a leading producer of engineered glass materials serving the highway safety, polymer additive, metal finishing, and conductive particle markets for more than 100 years.
Ondernemers hebben altijd briljante ideeën, die moeten kunnen rekenen op deskundig advies en ondersteuning, om deze te vertalen en begeleiden naar succes. Meer info bel 0598-724 924 of kijk op www.ketelaar-kroon.nl
Klaassens Advies is een advies- en administratiekantoor voor de agrarische sector, zzp'ers en het MKB. Sinds 2010 kan Klaassens Advies u van dienst zijn op het gebied van administratie, financieringsaanvragen, subsidies en begeleiding bij bedrijfsovername.

Mariëlle Kloosterboer


U kunt bij ons terecht voor verzekeringen voor zowel bedrijf als particulier. Daarnaast regelen wij graag uw hypotheek en kunt u zowel zakelijk als privé uw bankzaken regelen bij RegioBank Scheemda. Wij zijn erkend MKB adviseur en brengen uw risico's in beeld zodat u kunt bepalen welke risico's u zelf kunt dragen en waar een verzekering noodzakelijk is.

Koert Hensema


De specialist van Noord-Nederland in relatiegeschenken, business gifts en promotieartikelen. Zoekt u een fraai relatiegeschenk of representatief promotieartikel? Wij kunnen het leveren. Van balpen of kalender tot horloge of usb-stick, alles is mogelijk. Wij geven u graag adcvies. Wij voorzien uw geschenken en presentjes van uw naam, gegevens en logo. Bedrukken is mogelijk in alle gewenste kleuren en afmetingen, zo lang het maar past op de artiekelen van uw keuze. Ook hierin advisteren wij u graag. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken leveren wij snel en volgens afspraak, mede dankzij onze uitstekende ingangen bij betrouwbare leveranciers in binnen- en buitenland. De lijnen zijn kort, u wordt snel en persoonlijk geholpen en wij zijn altijd bereikbaar.    Bel of WhatsApp: 06-53930900  

R. Jacobs


Stad Gronings energieadviesbureau L'orèl Consultancy uit 1998 is een van de oudste energieadviesbureau's van Noord-Nederland die de complexe energietransitiepuzzel klantgericht legt en betaalbaar houdt. Creativiteit & ervaring leveren mooie resultaten & inzichten, vraag gerust onze klanten. Specialiteit integrale E-systemen met waterstofproductie en -opslag in plattelandsgebieden en bedrijfsterreinen. Eigenaar/ontwikkelaar rekenmodel duurzame opwek. Hiermee wordt de optimale opwek berekend voor klanten met het maximale financiële rendement (en dat is niet klakkeloos vollegen van een dak met zonnepanelen). De deur staat altijd open voor een kop thee/koffie, zowel bij ons als op uw bedrijf. Vaak nodigen we nieuwe klanten uit bij onze bestaande klanten. Zien, horen en proeven hoe we met klanten de energietransitiepuzzel leggen en waarom we welke keuzes gemaakt hebben werkt nu eenmaal beter dan de beste presentatie.  Eigenaar Rob Jacobs https://www.linkedin.com/in/rob-jacobs-8989a787/  

Robert van den Berg


Mijn naam is Robert van den Berg, 41 jaar en reeds 10 jaar ondernemer. Inmiddels ben ik 22 jaar werkzaam in de IT branche en heb hier de nodige ervaring opgedaan op gebied van het ondernemerschap in binnen- en buitenland, sales, marketing en finance. Naast LinQhost - het bedrijf welke ik in 2012 heb opgericht met een compagnon, ben ik op persoonlijke titel sinds 2 jaar actief als early investor en mentor voor startups. Hier begeleid ik de ondernemer met allerhande vragen die je hebt als je een onderneming mag runnen en tegen tal van dilemma's en uitdagingen aanloopt.
Makelaardij in onroerende zaken; taxatie, verkoop en verhuur van woningen en bedrijfspanden

Marc Steenhuis


Henriette Kemper


MARST BV - https://www.marst.nl  vast en goed! ook BRODIE'S BUSINESS & LOGIES - VERHUREN AAN ZAKELIJK/ EXPATS GRONINGEN en particulieren   Met een combinatie van heerlijk vertoeven, wonen en werken  spelen wij in op een ontspannen sfeer tijdens uw verblijf. Gevestigd in het statige voormalige gemeentehuis van Midwolda, bieden wij luxe appartementen voor een langer verblijf. Het zijn comfortabele Luxury Self Catering Apartments Rental  All-inclusive. De appartementen zijn van alle comfort voorzien zie onze website brodies.nl  

A. Brouwer


Wij zijn MF Uitzendbureau Eén van de grootste, regionaal werkende, uitzendbureaus van Noord-Nederland. We zijn regisseur van (flexibele) arbeid in Groningen, Friesland en Drenthe. Onze naam kenmerkt onsMF staat voor Mutua Fides, oftewel wederzijds vertrouwen. Dit is het uitgangspunt van ons handelen. Wij zijn voor opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers een betrouwbare en betrokken partner en werkgever. Mensen maken het verschilDe wereld van werk verandert in hoog tempo. Vergrijzing, ontgroening, digitalisering, mondialisering en een veranderende overheid zorgen voor een grote dynamiek. Er komen minder vaste banen en de behoefte aan flexibele oplossingen blijft toenemen. Eén ding blijft: mensen maken het verschil! Met onze medewerkers en kandidaten maken wij het verschil in de wereld van werk. Altijd dichtbij Waar anderen kiezen voor centralisering, kiezen wij bewust voor vestigingen in de regio. We willen dichtbij onze opdrachtgevers en kandidaten zitten. Dat merk je ook in het contact; persoonlijk, geïnteresseerd en laagdrempelig. MF Uitzendbureau is onderdeel van de MF Groep

Lennart van der Zwan


Dennis Vlap


Een website bouwen is voor ons niet de grootste uitdaging. Die uitdaging ligt in het combineren van alle mogelijkheden. Naast "mooi" moet de website vooral goed zijn! 

Matthijs Blik


Yvonne Smit


Een makelaarskantoor dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de regio Noordoost-Groningen met vestigingen in Winschoten, Veendam en Appingedam. Dan krijg je te maken met diverse opdrachtgevers, wensen en eisen. Nieboer Makelaars beseft dat als geen ander en adviseert daarom elke klant vanuit haar eigen individuele invalshoek. U, als opdrachtgever, vervult de hoofdrol en is het perspectief van waaruit wij adviseren. Continuïteit is voor u en ons belangrijk, want ons advies moet ook na jaren nog waardevol zijn.   PERSOONLIJK   Makelen betekent bij ons persoonlijk adviseren. Dat doen wij met up-to-date informatie en advisering bij al uw vragen aangaande onroerende zaken. Luisteren naar uw wensen en behoeften, daar besteden wij graag onze tijd aan. Na een zorgvuldige inventarisatie kunnen wij onze expertise vastleggen in een marketingcommunicatieplan voor bijvoorbeeld verkoop, aankoop, huur/verhuur. Natuurlijk taxeren wij ook voor alle Nederlandse geldverstrekkers met een gevalideerd NWWI, TaxateursUnie taxatierapport of bedrijfsmatig taxatierapport (PTA-approved).   SINDS 1974   Oorspronkelijk begonnen in Winschoten en later ook gevestigd in Veendam en Appingedam zijn wij uitgegroeid tot een full-service makelaarskantoor. Met onze regionale spreiding van de vestigingen bestrijken wij het grote gebied van de gemeenten Oldambt, Veendam, Appingedam, Delfzijl, Bellingwedde, Vlagtwedde, Pekela, Menterwolde, Slochteren en Loppersum. Samen met ons gemotiveerde team hebben wij in ruim 40 jaar een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Noordoost-Groningen. Al onze Register Makelaars-taxateurs o.z. zijn gepassioneerd in hun vak, hebben ruime praktijkervaring en een gerenommeerde makelaarsopleiding. Zij volgen jaarlijks vakeducatie en zijn lid van een makelaarsorganisatie. Dat wij al ruim 40 jaar bestaan, is het bewijs van continuïteit en vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Deze ervaring is onze kwalitatieve fundering voor de toekomst.

Perry Kruize


Johan Rolfers


Peter Postma


Ruud Kuiper


P.P.S. B.V. Salarisadministraties en -adviezen is een salarisadministratiekantoor met een persoonlijke, snelle en nauwkeurige service.

Jorg Rotman


Pander en Lier matcht mens en werk Pander en Lier biedt oplossingen voor variabele vraagstukken op het gebied van de arbeidsmarkt. De vraag naar flexibele arbeid groeit gestaag. Flexibel aanbod evenredig snel. Maar welke kandidaat past precies in welk profiel? Bij een ruim aanbod van personeel is het lastig de juiste selectie te maken. Daarom staat Pander & Lier werkgevers terzijde in hun zoektocht naar de juiste kandidaten. Werkzoekenden helpen wij aan passende banen: met flexibel of vast contract, op uitzend- of payrollbasis. Wij gaan graag in gesprek, met werkzoekenden en werkgevers. We zijn nieuwsgierig naar kennis, kwaliteiten en wensen van kandidaten. Net zo geïnteresseerd zijn we in organisatie en personeelsvraagstukken van opdrachtgevers. Wilt u onze organisatie en dienstverlening ook beter leren kennen, dan maken we snel een afspraak!
Paviljoen Flonk is het nieuwe restaurant nabij Blauwestad gelegen aan het prachtige Oldambtmeer in Finsterwolde. Bij Paviljoen Flonk ben je de gehele dag welkom. Je kunt bij ons terecht voor lunch, diner of borrel. In een interieur met een moderne uitstraling en in een gezellige ambiance zul je je snel thuis voelen. Wij hebben een enthousiast, representatief en gastvrij team. Ons team vindt dat de gast centraal dient te staan en zich bij Paviljoen Flonk ook echt koning(in) kan voelen. Kortom, ons restaurant Paviljoen Flonk is de ultieme locatie bij Blauwestad voor een heerlijke lunch of diner, kopje koffie op ons terras en om ’s avonds gezellig met vrienden te borrelen.

Egbert Jan Tiggelaar


Erik Post


Robin Plomp


Pro Motion Pictures is een communicatiebureau met twee sterke pijlers: een strategische adviespraktijk en een uitvoerend productiebedrijf voor veel verschillende media-uitingen. Ruim 30 jaar ervaring, gecombineerd met degelijke scholing en een praktische aanpak, heeft in Noord-Nederland veel projecten op de kaart gezet. Uitgangspunten hierbij zijn altijd originaliteit, creativiteit en kwaliteit. OriginaliteitWij vinden dat je niet hetzelfde moet doen als wat een ander doet. Wij niet en onze opdrachtgevers niet. Als iets al gebeurt, heeft het geen communicatieve waarde om dit na te doen. Creativiteit In aansluiting op voorgaand punt is creatief denken een absolute must om originele concepten te bedenken en uit te voeren. Een collega zei ooit ‘creativiteit is een spier die je kunt trainen’. Wij trainen al ruim drie decennia en verkeren in top conditie! KwaliteitVan streven naar het hoogst haalbare krijg je energie die je eindoel versterkt. Iedereen heeft hier baat bij. Onze opdrachtgevers, hun doelgroepen en wij zelf uiteindelijk ook. Kijkend naar rendement, is kwalitatief goed werk leveren goedkoper dan rommelen in de marge. Ondanks een wellicht hoger tarief. Pro Motion Pictures is klein genoeg om flexibel te kunnen opereren, maar groot genoeg om creatieve en technische productietrajecten volledig in eigen huis te kunnen uitvoeren. Wij zijn drie creatief geschoolde collega’s, in leeftijd variërend van jong en onderzoekend tot senioriteit met veel ervaring. En wij zijn groen! Wij werken en verplaatsen ons volledig energieneutraal (100% electrisch, gevoed door de zon).   Bekijk hier onze facts & figures

Sanne de Gooyer


Jouw doelgroep aanzetten tot de juiste actie, resultaten boeken met strategie, onderscheidend ontwerp én communicatiemanagement. Met Puuridee bereik je méér! Marketing en communicatie van A tot Z We hebben frisse ideeën en maken van jouw ambities een sterke strategie voor marketing en communicatie. Input verzamelen we in een goed gesprek of dynamische werksessie. Het is de opmaat naar creatieve vormgeving, een praktisch communicatieplan en zichtbare resultaten. Vorm geven aan verandering Soms lijkt het communicatievak vooral het creatief verpakken van een boodschap. Van strategen tot vormgevers en tekstschrijvers; samen maken we de mooiste dingen. Maar eigenlijk zijn die mooie dingen maar het topje van de ijsberg. Een top waar tientallen strategische, psychologische, visuele en gedragskundige keuzes onder liggen. We geven niet alleen vorm aan de boodschap, maar ook aan het beïnvloeden van gedrag, oftewel; (gedrags)verandering. Dit is waarom Puuridee belooft: met ons team bereik je meer! Wij helpen je met merkstrategie, design, campagnes of interim.    

Harnald Hoving


Quintes geeft ruimte om te ondernemen Financiële dienstverlening is mensenwerk. We zetten ons met hart en ziel in om voor jou de beste verzekeringsoplossing te vinden. Je kunt bouwen op onze vakkennis en jarenlange ervaring. Wij brengen de risico's goed in kaart, zodat jij alle ruimte hebt om te ondernemen.
Rabobank Groninger Land is als financieel dienstverlener actief, dichtbij en betrokken bij de regio van Delfzijl tot en met Ter Apel. Dit doen wij ook door sponsoring, participeren in netwerken, verbinden en het delen van kennis.    
Ingenieursbureau voor industriële projecten en processen. Op maat gemaakte oplossing voor jouw technisch vraagstuk. Redworx Engineering is gespecialiseerd in procesengineering en projectmanagemtn. Onze engineers ondersteunen je bij productontwikkeling, procesontwikkeling, procesoptimalisatie en innovatie. Onder andere in de sectoren food & pharma, energie, chemie en industriële processen.    Projectmanagement in 6 fasen Concept Haalbaarheid Basis engineering Detail engineering Uitvoering Operatie     Neem contact op voor meer informatie.      
Professioneel advies en goede bijstand begint bij Rozenstad Wij zijn een financieel juridisch centrum dat voor iedereen klaar staat op welk financieel juridisch gebied dan ook. Bij ons Financieel Juridisch Centrum bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van juridische bijstand, achterstallige betalingen en schuldenproblematiek. Laat u bijstaan door een van onze kundige professionals zodat u krijgt waar u recht op heeft! Gerechtsdeurwaarders Een juridisch professional met een flexibel en deskundig team van specialisten voor bedrijven en particulieren. Persoonlijk contact en korte lijnen, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Incasso’s, beslagleggingen, ambtelijk werk en adviserend. Bewindvoering Laagdrempelig oplossingen bieden in de financiële huishouding. Inkomsten en uitgaven inzichtelijk maken. Schulden aflossen. Met helder financieel management zodat je zorgeloos de toekomst in gaat! Juristen Juridische bijstand voor bedrijven en particulieren. Onze juristen zijn goed opgeleid en kunnen u met elk juridisch vraagstuk helpen als mediator of bij procedures voor de kantonrechter, geschillencommissies en arbitrage.   Door het bieden van financieel juridische hulpverlening op een sociaal verantwoorde manier werken wij innoverend ten opzichte van de traditionele dienstverleners. - Wij creëren op een laagdrempelige manier voor iedereen een plek om naartoe te gaan met vragen. - Wij zoeken naar de juiste oplossing voor elk financieel juridisch vraagstuk. - Wij blijven onze dienstverlening innoveren ten goede van uw financieel juridische vragen. - Wij werken nauw samen met klanten en ketenpartners ten goede van uw dossier.   
Safety Fire Products BV een multifunctioneel bedrijf op gebied van veiligheid binnen uw organisatie. Opleidingen: Gecertificeerde (maatwerk) opleidingen met het keurmerk NIBHV (inclusief verzekering)! VCA (basis, vol, fill), BHV (basis, herhaling, ploegleider), EHBO (herhaling) Code 95 CCV-CBR  AED-trainingen Materialen voor uw organisatie: HIAX veiligheidsschoenen, brandblussers, Ademlucht producten gas detectieproducten EHBO koffers rook en co melders noodverlichting, Signing Galjoen Waadpakken (oppervlakteredding) Gierpakken Persoonlijke Berscherming Middelen (PBM's) Werk-, veiligheidsschoenen Gehoorbescherming Gelaatbescherming Volgelaatsmaskers Valbescherming (brandvertragende) hesjes Oogspoelstations Veiligheidsbrillen Afhankelijke adembescherming (APR) Onafhankelijke adembescherming Draagbare gasdectie actief in de volgende branches: Brandweer Ambulance Politie Bouw Verschillende industrieën (gehandicapten, ouderen) zorg MKB (agrarische) Dienstverlening   Gezien ons breed assortiment, kunnen wij u veilig laten werken! Is uw vraag nog onbeantwoord, neem dan contact op met ons team. T.0597-532509 info@safetyfireproducts      
Nationaal en Internationaal transport en koeriersbedrijf. Tevens pakket en pallet distributie binnen de Benelux en Europa. 
Beeldmaker in illustratie en vormgeving Voor alle grafische vormgeving van Logo tot brochure, van infografic tot boek, van vlag tot t-shirt. Creatief meedenken om uw bedrijf vooruit te helpen.
Erkend installatiebedrijf op het gebied van elektro, gas, water, cv, loodgieterswerk, airco, warmtepompen en duurzaamheid, zonnepanelen, zink en koper, sanitair, NEN3140 inspecties.  
In een moeilijke tijd helpen wij mensen om het ondraaglijke iets draaglijker te maken. Uitvaartcentrum Oost-Groningen in Winschoten biedt ingetogen, stijlvolle ruimtes voor plechtigheden bij begrafenissen en crematies. Van opbaring tot plechtigheid, u vindt bij ons alles onder één dak. Ons multifunctionele uitvaartcentrum beschikt over een eigen crematorium, diverse opbaarkamers, een grote aula en een familie-aula. Onze medewerkers zijn kundig, ervaren en persoonlijk betrokken. Bij elke uitvaart en plechtigheid staan de wensen van de overledene en nabestaanden centraal. 
Familiebedrijf sinds 1962 met kwaliteit in Uitvaartzorg.

Roy Kölller


Werkgeversservicepunt Werkgevers bieden we ondersteuning bij het vinden van gekwalificeerd personeel. Samen met gemeenten bouwt UWV in 35 arbeidsmarktregio's aan één publiek aanspreekpunt voor werkgevers. Op het werkgeversservicepunt vinden werkgevers één loket voor informatie, advies en specialistische expertise. De persoonlijke dienstverlening van de werkgeversservicepunten is gericht op werkgevers die moeilijk vervulbare vacatures hebben of bereid zijn om in de regio werkplekken te realiseren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Arbeidsjuridische ondersteuning Voor arbeidsrechtelijke informatie kunnen werkgevers, werknemers en werkzoekenden terecht bij de arbeidsjuristen van UWV. Deze toetsen ook ontslagaanvragen van werkgevers aan wettelijke regels en behandelen aanvragen voor tewerkstellingsvergunningen waarbij geen verblijfsvergunning nodig is. Arbeidsmarktinformatie Wij onderzoeken trends en ontwikkelingen van de arbeidsmarkt en publiceren geregeld onze arbeidsmarktinformatie. Per beroep, sector en regio brengen we gegevens bij elkaar van werkzoekenden en werkgevers.

Andrea Dekker


Rolf Kuiper


Sarina Verheek


Wijnand Verheek


Gerrit van Staalduinen


Gerrie Buurke


Virena Autogroep, dé Kia dealer voor de regio Groningen en Drenthe.   Met vestigingen in Ten Boer, Emmen, Stadskanaal en Winschoten is Virena Autogroep een belangrijke noordelijke speler op het gebied van Kia. Per 1 juli 2022 komen daar nog steden Assen en Groningen bij en zijn we met recht dé Kia dealer voor de regio Groningen en Drenthe. Een autobedrijf waar de klant centraal staat en waar de passie voor onze producten elke dag door onze mensen uitgedragen mag worden!   2 familiebedrijven als 1 sterke dealergroep Virena Autogroep is voortgekomen uit twee regionale dealerbedrijven. Garage Weesepoel (Ten Boer) en Autobedrijf van Staalduinen (Stadskanaal, Emmen en Winschoten) hebben in 2020 de krachten gebundeld en zijn als één dealergroep verder gaan bouwen aan een mooie Kia toekomst in Groningen en Drenthe.   Virena Ten Boer is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in Stedum. Vanaf de entree van Kia in Nederland (1993) is Garage Weesepoel dealer van het Koreaanse merk en groeide zo mee met de successen die het merk wist te behalen.   Sinds 1989 is Autobedrijf Van Staalduinen een bekende naam in Stadskanaal en omgeving. Na dealer te zijn geweest van Peugeot kwam in 2011 Kia naar Oost-Groningen via Autobedrijf Van Staalduinen.   Een warm bad Het ondernemen is ons met de paplepel ingegoten. Al vroeg zijn onze ouders met eigen automobielbedrijven gestart. Door jarenlange ervaring en passie voor het vak in het algemeen en auto’s in het bijzonder kunnen wij goed inspelen op de behoeftes van onze klanten. Juist ook doordat we al die jaren onszelf zijn gebleven. Het is daarom dat onze klanten een warm bad gevoel ervaren in onze vestigingen.   Als Virena Autogroep willen wij onze klanten mobiliteit verschaffen en tegelijk een tastbare bijdrage leveren aan het verduurzamen van onze planeet. Dat betekent dat we voor én samen met onze klanten vandaag de mobiliteit van morgen realiseren. Onze missie is dan ook onze klanten vandaag al de mobiliteit van morgen te bieden.   De klant centraal Onze klanten willen we het warme familiebedrijf gevoel laten ervaren. Een bedrijf waar passie voor auto’s overgebracht wordt op onze klanten. Ongeacht het budget van de klant zijn we open, eerlijk en wars van valse beloftes. Iedereen is welkom. Wij vinden het zeer belangrijk om te anticiperen op de behoeftes van onze klanten. Dit begint met luisteren.   Alle afspraken die we samen met onze klanten maken worden nagekomen. Is de klant nog niet helemaal tevreden? Dan is het onze kracht om in oplossingen te denken. Wij vinden het uiterst belangrijk om kwaliteit uit te stralen. Zowel tijdens de verkoop als ook in onze werkplaats en aan de balie. We geloven erin dat juist doordat we altijd onszelf zijn gebleven we bereikt hebben waar we nu staan!

Milly van der Velden


Verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM's (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) Wij kunnen alle kleding voorzien van een logo d.m.v. bedrukken of borduren. Grote voorraad en showroom in Bellingwolde, snelle leveringen en scherpe prijzen!

M.M.G. Ploeger


Wildkamp is een technische groothandel, dienstverlener en specialist op het gebied van watertechniek. Wij helpen de agrarische sector, hoveniers, installateurs, de recreatiesector, bouw en industrie oplossingen te vinden voor hun technische uitdagingen. We hebben een breed assortiment, maar onze mensen maken het verschil. Dat zijn onze kenners die verstand hebben van de verschillende sectoren en weten waar ze over praten. We adviseren over passende oplossingen. Door het uitwerken van een installatieplan, het maken van een berekening of simpelweg door het juiste product te vinden, helpen we onze klant verder. Met diepgaande technische kennis zorgen we elke dag dat onze klanten kunnen versnellen, verbeteren en verduurzamen. Met 46 vestigingen, een uitgebreide webshop, handige app en slimme logistiek zijn we altijd dichtbij. Onze belangrijkste drijfveer: wij geloven dat je een ander altijd verder kunt helpen bij een technische uitdaging. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en een drive om te innoveren, dragen onze kenners oplossingen aan waar de klant echt mee is geholpen. Daarom houden we de technische markt nauwlettend in de gaten en zijn we nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en methodieken op dit gebied. Niet alleen om ons assortiment up-to-date te houden, maar ook om jou van deskundig advies te kunnen voorzien. Wij geloven dat er voor alles een oplossing is, maar we beloven geen dingen die we niet waar kunnen maken

Albert van der Velde


Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.