Word lid van de grootste en gezelligste netwerkclub van Oost-Groningen

Schrijf u nu in als lid van OOG en word onderdeel van deze dynamische club waarin netwerken, het delen van kennis en informatie met collega-ondernemers in een goede sfeer voorop staat. De kosten van het lidmaatschap zijn 250,- euro excl. BTW per jaar.* 

Door lid te worden van OOG:

  • Leert u in informele sfeer mede-ondernemers uit de regio kennen;
  • Vergroot u op ontspannen wijze uw netwerk;
  • Kunt u informatie en kennis delen met ondernemers uit allerlei branches;
  • Ontmoet u wellicht potentiële klanten;
  • Draagt u bij aan de versterking van het lokale ondernemersklimaat.

Kom kennismaken met OOG om te kijken of lidmaatschap iets voor u is
Wilt u kennismaken met het OOG, dan ontvangen wij u graag als gast tijdens een van de bijeenkomsten. Neem contact op met het bestuur via info@oognet.nl.

Inschrijven als lid

Schrijf u nu in als lid van Ondernemerskring Oost-Groningen**

*Het lidmaatschap van de Ondernemerskring Oost-Groningen staat open voor ondernemingen die zijn gevestigd in de gemeente Oldambt en directe buurgemeentes. De leden zijn (voornamelijk) in het business to business- segment actief.

**De kosten van het lidmaatschap zijn vastgesteld in de ALV van 20 maart 2014. De statuten zijn van toepassing. 

Lidmaatschap beëindigen

Het lidmaatschap gaat u aan voor een jaar en wordt telkens stilzwijgend verlengd met een jaar. Indien u het lidmaatschap wilt beëindigen houdt u er dan rekening mee dat u dit eenmaal per jaar kunt doen. De lidmaatschapsperiode loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het opzeggen dient plaats te vinden voor het einde van de lidmaatschapsperiode (dus voor 31 december). Opzeggen kan door een e-mail te sturen aan: info@oognet.nl.

 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.