Lid worden

Door lid te worden van de Ondernemerskring Oost-Groningen draagt u bij aan de positieversterking van de ondernemingen in de regio. Dus ook die van uw bedrijf. Een grote sterke vereniging is in staat effectief invloed uit te oefenen op een gemeentebestuur en andere instanties om zaken geregeld te krijgen die voor ondernemers van belang zijn. Bovendien verbreedt u met het lidmaatschap uw netwerk en ontmoet u in een ontspannen sfeer collega-ondernemers waarmee u kennis en informatie kunt uitwisselen. Zo bent u altijd op de hoogte van belangrijke lokale projecten.

Kennismaken
Wilt u kennismaken met het OOG dan ontvangen wij u graag als gast tijdens een van de bijeenkomsten. U kunt contact opnemen met het secretariaat voor de data: 050 – 57 57 400 of info@oognet.nl

Lid worden
Wanneer u zich op wilt geven als lid dan kunt u gebruikmaken van het inschrijfformulier op deze site. Na ontvangst sturen wij u zo spoedig mogelijk een bevestiging en een uitnodiging voor de eerst volgende bijeenkomst.
 De kosten van het lidmaatschap zijn 250,- euro excl. btw per jaar (zoals besloten op de ALV van 20 maart 2014). De statuten zijn van toepassing. U kunt de statuten hier downloaden.

Lidmaatschap beëindigen
Het lidmaatschap gaat u aan voor een jaar en wordt telkens stilzwijgend verlengd met een jaar. Indien u het lidmaatschap wilt beëindigen houdt u er dan rekening mee dat u dit eenmaal per jaar kunt doen. De lidmaatschapsperiode loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het opzeggen dient plaats te vinden voor het einde van de lidmaatschapsperiode (dus voor 31 december). Opzeggen kan door een e-mail te sturen aan: info@oognet.nl.