Terug naar Nieuws

Dag van de Ondernemer

Gepubliceerd op:
Dag van de Ondernemer

Op 15 november is het de Dag van de Ondernemer. Op deze dag staat Gemeente Oldambt stil bij de ondernemers in onze gemeente, bij u!

Gemeente Oldambt wil u u bedanken voor uw lef en doorzettingsvermogen, voor uw ondernemerschap in onze gemeente! Ze nodigen u dan ook graag uit om op 15 november deel te nemen aan het bedrijfsbezoek bij Hamletz van Annechien ten Have in Beerta.

 

Annechien is Agrarisch ondernemer van het jaar 2019. Ze vertelt ons over haar ondernemerschap waar lef, uitdaging, innovatie, digitalisering en automatisering centraal staan. 

Hou uw digitale postbus in de gaten voor de uitnodiging! Bent u nog niet opgenomen in het adressenbestand voor het ontvangen van uitnodigingen van Gemeente Oldambt voor bijeenkomsten, seminars etc. maar wilt u er wel bij zijn? Stuur dan een e-mail met ‘ja, ik wil graag uitnodigingen ontvangen’ naar ondernemersloket@gemeente-oldambt.nl. Vergeet s.v.p. niet uw bedrijfsnaam erbij te vermelden. Graag tot 15 november!

Aftermovie Ondernemersprijs Oost-Groningen

Aftermovie Ondernemersprijs Oost-Groningen

Onder grote belangstelling is Interwinn Groep op donderdagavond 13 februari uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2020. Thijs Helmers, algemeen directeur van het bedrijf uit Winschoten, ontving de bronzen award ‘De Gouden Toekomst’ uit handen van juryvoorzitter Karel Groen. Naast Interwinn waren ook Verbion Vloeren en internetdrogisterij Droginet genomineerd. Bekijk hier de aftermovie. Bron: OOG Beelden: RTV Gemeente Oldambt / G1
Lees het hele bericht
 
Corona en ondernemers

Corona en ondernemers

Erich Wünker, wethouder gemeente Oldambt: “Corona raakt. Het raakt mensen die door het virus ziek worden, het raakt de familie rondom de persoon die ziek is, het raakt de samenleving waarvan we veel vragen. Het raakt zorginstellingen, verplegers, artsen en docenten en het raakt u als ondernemer! De landelijke maatregelen vragen ook veel van u als ondernemer en dat realiseren wij ons. 
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.