Terug naar Nieuws

Dag van de Ondernemer

Gepubliceerd op:
Dag van de Ondernemer

Op 15 november is het de Dag van de Ondernemer. Op deze dag staat Gemeente Oldambt stil bij de ondernemers in onze gemeente, bij u!

Gemeente Oldambt wil u u bedanken voor uw lef en doorzettingsvermogen, voor uw ondernemerschap in onze gemeente! Ze nodigen u dan ook graag uit om op 15 november deel te nemen aan het bedrijfsbezoek bij Hamletz van Annechien ten Have in Beerta.

 

Annechien is Agrarisch ondernemer van het jaar 2019. Ze vertelt ons over haar ondernemerschap waar lef, uitdaging, innovatie, digitalisering en automatisering centraal staan. 

Hou uw digitale postbus in de gaten voor de uitnodiging! Bent u nog niet opgenomen in het adressenbestand voor het ontvangen van uitnodigingen van Gemeente Oldambt voor bijeenkomsten, seminars etc. maar wilt u er wel bij zijn? Stuur dan een e-mail met ‘ja, ik wil graag uitnodigingen ontvangen’ naar ondernemersloket@gemeente-oldambt.nl. Vergeet s.v.p. niet uw bedrijfsnaam erbij te vermelden. Graag tot 15 november!

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

Met groot verdriet, delen we je mee dat Jan Kloosterboer, een gewaardeerd lid van ons bestuur en een dierbare vriend van velen, dinsdag 5 december 2023 plotseling is overleden. 
Lees het hele bericht
 
10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

De provincie Groningen, gemeente Oldambt en Rijkswaterstaat organiseren dinsdag 10 mei een informatiebijeenkomst over verkeersknooppunt de Blauwe Roos in Winschoten. Belangstellenden zijn tussen 17.00 - 20.00 uur welkom in hotel-restaurant In den Stallen in Winschoten. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.