Terug naar Nieuws

Digitale ondernemerspeiling Oldambt

Gepubliceerd op:
Digitale ondernemerspeiling Oldambt

Bent u als ondernemer tevreden over de dienstverlening van Gemeente Oldambt? Zijn er punten waarop het beter kan? Uw mening telt! Uw ervaringen geven meer inzicht en helpen om het lokale ondernemersklimaat in Oldambt te optimaliseren. De gemeente nodigt ondernemers dan ook graag uit om deel te nemen aan de digitale ondernemerspeiling Oldambt.

Digitale vragenlijst

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. De digitale vragenlijst is in te vullen tot en met 31 december 2019 via de website vragenlijsten.lexnova.nl/oldambt. Het invullen duurt maximaal zeven minuten. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Het doel van het onderzoek is om inzichtelijk te maken wat de wensen en behoeften zijn van ondernemers in Oldambt. De resultaten van het onderzoek worden begin februari 2020 gepresenteerd op de gemeentelijke website.

 

Vragen?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via het Ondernemersloket, telefoon (0597) 48 20 00 of via ondernemersloket@gemeente-oldambt.nl.

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

Met groot verdriet, delen we je mee dat Jan Kloosterboer, een gewaardeerd lid van ons bestuur en een dierbare vriend van velen, dinsdag 5 december 2023 plotseling is overleden. 
Lees het hele bericht
 
10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

De provincie Groningen, gemeente Oldambt en Rijkswaterstaat organiseren dinsdag 10 mei een informatiebijeenkomst over verkeersknooppunt de Blauwe Roos in Winschoten. Belangstellenden zijn tussen 17.00 - 20.00 uur welkom in hotel-restaurant In den Stallen in Winschoten. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.