Terug naar Nieuws

Digitale ondernemerspeiling Oldambt

Gepubliceerd op:
Digitale ondernemerspeiling Oldambt

Bent u als ondernemer tevreden over de dienstverlening van Gemeente Oldambt? Zijn er punten waarop het beter kan? Uw mening telt! Uw ervaringen geven meer inzicht en helpen om het lokale ondernemersklimaat in Oldambt te optimaliseren. De gemeente nodigt ondernemers dan ook graag uit om deel te nemen aan de digitale ondernemerspeiling Oldambt.

Digitale vragenlijst

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. De digitale vragenlijst is in te vullen tot en met 31 december 2019 via de website vragenlijsten.lexnova.nl/oldambt. Het invullen duurt maximaal zeven minuten. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Het doel van het onderzoek is om inzichtelijk te maken wat de wensen en behoeften zijn van ondernemers in Oldambt. De resultaten van het onderzoek worden begin februari 2020 gepresenteerd op de gemeentelijke website.

 

Vragen?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via het Ondernemersloket, telefoon (0597) 48 20 00 of via ondernemersloket@gemeente-oldambt.nl.

Aftermovie Ondernemersprijs Oost-Groningen

Aftermovie Ondernemersprijs Oost-Groningen

Onder grote belangstelling is Interwinn Groep op donderdagavond 13 februari uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2020. Thijs Helmers, algemeen directeur van het bedrijf uit Winschoten, ontving de bronzen award ‘De Gouden Toekomst’ uit handen van juryvoorzitter Karel Groen. Naast Interwinn waren ook Verbion Vloeren en internetdrogisterij Droginet genomineerd. Bekijk hier de aftermovie. Bron: OOG Beelden: RTV Gemeente Oldambt / G1
Lees het hele bericht
 
Corona en ondernemers

Corona en ondernemers

Erich Wünker, wethouder gemeente Oldambt: “Corona raakt. Het raakt mensen die door het virus ziek worden, het raakt de familie rondom de persoon die ziek is, het raakt de samenleving waarvan we veel vragen. Het raakt zorginstellingen, verplegers, artsen en docenten en het raakt u als ondernemer! De landelijke maatregelen vragen ook veel van u als ondernemer en dat realiseren wij ons. 
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.