Terug naar Nieuws

Finale Ondernemersprijs Oost-Groningen 2022 verplaatst naar 19 mei

Gepubliceerd op:
Finale Ondernemersprijs Oost-Groningen 2022 verplaatst naar 19 mei

De finale van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2022 op 3 maart gaat niet door. Dit heeft te maken met de beperkte hoeveelheid mensen die de finale zouden mogen bijwonen in verband met de huidige coronamaatregelen. Het is helaas geen optie om de mogelijke versoepelingen over twee weken af te wachten. De finale is daarom verplaatst naar 19 mei 2022.

Geen recht aan de prijs

Karel Groen, voorzitter van de jury, vindt het jammer dat de finale niet door kan gaan zoals de jury dat graag had gewild. “We hebben alle mogelijke scenario’s de revue laten passeren. Maar helaas kwamen we tot de conclusie dat we de avond niet op een passende manier door kunnen laten gaan. We willen de finalisten de mogelijkheid geven om medewerkers en familie mee te nemen. Er zouden dan te weinig plaatsen over blijven voor andere bezoekers. Dat doet geen recht aan de prijs en daarom hebben we besloten om de finale te verplaatsen”.

Over de Ondernemersprijs Oost-Groningen

De Ondernemersprijs Oost-Groningen is een samenwerking van de gemeente Oldambt en Ondernemerskring Oost-Groningen. Het doel van de Ondernemersprijs Oost-Groningen is om éénmaal per twee jaar ondernemingen, in het werkgebied van de Ondernemerskring Oost-Groningen, die zich op een bijzondere wijze hebben onderscheiden, extra aandacht te geven. Met deze ondernemersprijs wordt bijgedragen aan het stimuleren, profileren en verbeteren van het ondernemersklimaat in Oost-Groningen.

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

Met groot verdriet, delen we je mee dat Jan Kloosterboer, een gewaardeerd lid van ons bestuur en een dierbare vriend van velen, dinsdag 5 december 2023 plotseling is overleden. 
Lees het hele bericht
 
10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

De provincie Groningen, gemeente Oldambt en Rijkswaterstaat organiseren dinsdag 10 mei een informatiebijeenkomst over verkeersknooppunt de Blauwe Roos in Winschoten. Belangstellenden zijn tussen 17.00 - 20.00 uur welkom in hotel-restaurant In den Stallen in Winschoten. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.