Terug naar Nieuws

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

Gepubliceerd op:
Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

De jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 heeft drie finalisten bekend gemaakt. De drie finalisten zijn in willekeurige volgorde Ron Haans, Verbidak en Winteb uit Winschoten. De drie finalisten maken kans om op 8 februari de ‘Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024’ in de Klinker in Winschoten in de wacht te slepen. De drie Oost-Groninger ondernemers hebben zich onderscheidend gemanifesteerd op het gebied van ondernemerschap, innovatie, werkgelegenheid/economie en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Oost-Groningen.

Er zijn dit jaar maar liefst 28 bedrijven genomineerd voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen, waarvan de jury drie finalisten heeft uitgekozen. De jury zegt daarover: “Met een veelheid aan kwaliteit in de regio was het een moeilijke, maar ook een mooie opdracht om drie finalisten uit te mogen kiezen.”  Op donderdagavond 8 februari 2024 vindt de finale plaats en weten we wie de ‘De Gouden Toekomst’ wint. Dit bronzen kunstwerk is speciaal voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen ontworpen door kunstenares Erlinde Stephanus.

 

Jury

De jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2022 bestaat uit: • Karel Groen (voorzitter), directeur Eems Dollard Regio (EDR) • Erich Wünker, wethouder gemeente Oldambt • René Luinstra, voorzitter Ondernemerskring Oost-Groningen • Annemarie Hannink, lid College van Bestuur Hanzehogeschool Groningen • Joyce Walstra, voorzitter MKB Noord

 

Ondernemersprijs Oost-Groningen

Ondernemersprijs Oost-Groningen is een initiatief van Ondernemerskring Oost-Groningen en de gemeente Oldambt. Het doel van de tweejaarlijkse prijs is het stimuleren van de regionale bedrijvigheid. Bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Oldambt en leden van de Ondernemerskring Oost-Groningen, kunnen zich (laten) nomineren voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de uitreiking op donderdag 8 februari om 19.30 uur kan via deze link: https://www.ondernemersprijsoostgroningen.nl/ik-meld-mij-aan-2024/

Foto's

Bekijk ook

GroBusiness Ondernemersfestival

GroBusiness Ondernemersfestival

Geachte ondernemer, Het is weer zover! Het GroBusiness Ondernemersfestival is terug en u bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit inspirerende evenement. Na een succesvolle eerste editie, organiseren we op donderdag 11 juli 2024 opnieuw een festival dat volledig in het teken staat van ondernemers en door ondernemers. We blikken vooruit: wat heeft u nodig of wat kunt u anders doen om morgen succesvoller te ondernemen? Het festival biedt een rijk programma met praktische workshops, inspirerende talks en verhalen van mede-ondernemers die u nieuwe inzichten zullen opleveren.  
Lees het hele bericht
 
In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

Met groot verdriet, delen we je mee dat Jan Kloosterboer, een gewaardeerd lid van ons bestuur en een dierbare vriend van velen, dinsdag 5 december 2023 plotseling is overleden. 
Lees het hele bericht
 
10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

De provincie Groningen, gemeente Oldambt en Rijkswaterstaat organiseren dinsdag 10 mei een informatiebijeenkomst over verkeersknooppunt de Blauwe Roos in Winschoten. Belangstellenden zijn tussen 17.00 - 20.00 uur welkom in hotel-restaurant In den Stallen in Winschoten. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.