Terug naar Nieuws

Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Gepubliceerd op:
Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Flinc is onderdeel van de regionale ontwikkelingsmaatschappij de NOM, het ministerie van Economische Zaken en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken. 

Flinc wijst de weg naar financiering bij gezonde groeiambities

De doelstelling van Flinc is het stimuleren van de economie en het creëren van werkgelegenheid in Noord-Nederland. Met het netwerk en de expertise van Flinc, kunnen zij de verbindende schakel zijn om MKB-ondernemers op weg te helpen naar financiering. Ze ondersteunen bij het aanscherpen van je financieringsbehoefte en matchen je met hun uitgebreide financieringsnetwerk. Indien nodig kun je ook gebruikmaken van geschikte marktpartijen die ondersteuning bieden bij het investor ready maken van je plannen.

Vaak gaat het om een langdurige en intensieve samenwerking met de ondernemer, met als doel het succesvol invullen van de financieringsvraag. Flinc kan helpen bij het professionaliseren van het businessplan, waarna zij het plan onder de aandacht brengen bij hun financieringsnetwerk, bestaande uit meer dan 250 financiers. Binnen de provincie Groningen ondersteunen zij ook gevestigde MKB ondernemers met groeiplannen en een financieringsvraagstuk. 

Ben jij een doortastende ondernemer met uitbreidings- of verbeterplannen en op zoek naar financiering? Neem contact op met Flinc via 050 521 44 44 of info@flinc.nl

Bekijk ook

Mini-seminar Best Value Aanpak inkoop

Mini-seminar Best Value Aanpak inkoop

In de praktijk kunnen inkopers een aanbesteding goed in de markt zetten en kunnen verkopers deze aanbesteding winnen. Maar dan? De uitvoering van het contract eindigt te vaak in teleurstellende resultaten. Hoe kun je dat voorkomen? Kom donderdag 4 april naar het mini-seminar bij de inkoopminor van de Hanzehogeschool in Groningen!
Lees het hele bericht
 
Terugblik Ondernemersavond 'Kansen Pakken'

Terugblik Ondernemersavond 'Kansen Pakken'

Met ruim 200 aanwezigen, inspirerende sprekers en leuke discussies was de Ondernemersavond op 14 februari jl. een groot succes. De aftrap werd gedaan door onze nieuwe burgemeester Cora-Yfke Sikkema. Vervolgens nam Ben Woldring ons mee terug in de tijd en vertelde hoe hij zijn kansen al op jonge leeftijd pakte. Ook gaf hij diverse tips over hoe je als ondernemer kansen kunt pakken. Daarna was het de beurt aan Koen Meijer en Patrick Beijk, die hun plannen voor de Toekomst presenteerden. Tot slot werden onder leiding van dagvoorzitter Jan van der Meijden 2 pittige stellingen bediscussieerd met het publiek en op het podium René Luinstra, Erich Wünker, Patrick Beijk, Ben Woldring, Agnes Kamp en Thijs Huisman.
Lees het hele bericht
 
14 februari: Ondernemersavond | Kansen pakken!

14 februari: Ondernemersavond | Kansen pakken!

Onder de titel ‘Kansen pakken’ nemen wij ondernemers mee op reis in onze regio. Ben Woldring (Gaslicht.com), Patrick Beijk & Koen Meijer (De Toekomst Scheemda) en lokale ondernemers komen met pittige stellingen. En uw telefoon mag aanblijven! (voor het stemmen op de stellingen). De ondernemersavond is een initiatief van Gemeente Oldambt en Ondernemerskring Oost-Groningen en wordt georganiseerd voor alle ondernemers in Gemeente Oldambt. Het bijwonen van de ondernemersavond is kosteloos voor alle ondernemers in Gemeente Oldambt. Meld u nu aan voor de ondernemersavond op 14 februari vanaf 19.30 uur. Locatie: Cultuurhuis de Klinker.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.