Terug naar Nieuws

Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Gepubliceerd op:
Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Flinc is onderdeel van de regionale ontwikkelingsmaatschappij de NOM, het ministerie van Economische Zaken en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken. 

Flinc wijst de weg naar financiering bij gezonde groeiambities

De doelstelling van Flinc is het stimuleren van de economie en het creëren van werkgelegenheid in Noord-Nederland. Met het netwerk en de expertise van Flinc, kunnen zij de verbindende schakel zijn om MKB-ondernemers op weg te helpen naar financiering. Ze ondersteunen bij het aanscherpen van je financieringsbehoefte en matchen je met hun uitgebreide financieringsnetwerk. Indien nodig kun je ook gebruikmaken van geschikte marktpartijen die ondersteuning bieden bij het investor ready maken van je plannen.

Vaak gaat het om een langdurige en intensieve samenwerking met de ondernemer, met als doel het succesvol invullen van de financieringsvraag. Flinc kan helpen bij het professionaliseren van het businessplan, waarna zij het plan onder de aandacht brengen bij hun financieringsnetwerk, bestaande uit meer dan 250 financiers. Binnen de provincie Groningen ondersteunen zij ook gevestigde MKB ondernemers met groeiplannen en een financieringsvraagstuk. 

Ben jij een doortastende ondernemer met uitbreidings- of verbeterplannen en op zoek naar financiering? Neem contact op met Flinc via 050 521 44 44 of info@flinc.nl

Bekijk ook

Aftermovie Ondernemersprijs Oost-Groningen

Aftermovie Ondernemersprijs Oost-Groningen

Onder grote belangstelling is Interwinn Groep op donderdagavond 13 februari uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2020. Thijs Helmers, algemeen directeur van het bedrijf uit Winschoten, ontving de bronzen award ‘De Gouden Toekomst’ uit handen van juryvoorzitter Karel Groen. Naast Interwinn waren ook Verbion Vloeren en internetdrogisterij Droginet genomineerd. Bekijk hier de aftermovie. Bron: OOG Beelden: RTV Gemeente Oldambt / G1
Lees het hele bericht
 
Corona en ondernemers

Corona en ondernemers

Erich Wünker, wethouder gemeente Oldambt: “Corona raakt. Het raakt mensen die door het virus ziek worden, het raakt de familie rondom de persoon die ziek is, het raakt de samenleving waarvan we veel vragen. Het raakt zorginstellingen, verplegers, artsen en docenten en het raakt u als ondernemer! De landelijke maatregelen vragen ook veel van u als ondernemer en dat realiseren wij ons. 
Lees het hele bericht
 
Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf

Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf

Als samenleving zitten we midden in de vierde industriële revolutie. De digitalisering heeft daarbinnen een belangrijke positie. We willen u als ondernemer helpen groeien in de digitale mogelijkheden. Daarom organiseert Gemeente Oldambt op 11 maart 2020 in samenwerking met KVK de (gratis) inspiratieavond ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’ in de Rabozaal in Cultuurhuis De Klinker te Winschoten. Alle ondernemers uit Oost-Groningen zijn, na registratie, welkom op deze inspiratieavond.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.