Terug naar Nieuws

Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Gepubliceerd op:
Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Flinc is onderdeel van de regionale ontwikkelingsmaatschappij de NOM, het ministerie van Economische Zaken en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken. 

Flinc wijst de weg naar financiering bij gezonde groeiambities

De doelstelling van Flinc is het stimuleren van de economie en het creëren van werkgelegenheid in Noord-Nederland. Met het netwerk en de expertise van Flinc, kunnen zij de verbindende schakel zijn om MKB-ondernemers op weg te helpen naar financiering. Ze ondersteunen bij het aanscherpen van je financieringsbehoefte en matchen je met hun uitgebreide financieringsnetwerk. Indien nodig kun je ook gebruikmaken van geschikte marktpartijen die ondersteuning bieden bij het investor ready maken van je plannen.

Vaak gaat het om een langdurige en intensieve samenwerking met de ondernemer, met als doel het succesvol invullen van de financieringsvraag. Flinc kan helpen bij het professionaliseren van het businessplan, waarna zij het plan onder de aandacht brengen bij hun financieringsnetwerk, bestaande uit meer dan 250 financiers. Binnen de provincie Groningen ondersteunen zij ook gevestigde MKB ondernemers met groeiplannen en een financieringsvraagstuk. 

Ben jij een doortastende ondernemer met uitbreidings- of verbeterplannen en op zoek naar financiering? Neem contact op met Flinc via 050 521 44 44 of info@flinc.nl

Bekijk ook

Cybersecurity - Haakt u aan of af?

Cybersecurity - Haakt u aan of af?

E-mail berichten openen doen we de hele dag door zonder erbij na te denken. Maar het klikken op een link kan chantage – fraude- diefstal betekenen. Deze vorm van cybercrime noemen wij phishing. Hoe kwetsbaar is uw bedrijf voor een phishingaanval? Vind het uit door uw bedrijf op te geven voor de MKB Phishing testhttps://www.rpcnh.nl/gratis-mkb-phishingtest/
Lees het hele bericht
 
Vakantiegeld, de een kijkt ernaar uit en voor de ander is het een probleem

Vakantiegeld, de een kijkt ernaar uit en voor de ander is het een probleem

Enthousiast komt ze binnengestormd en gaat ze zitten. “Ik heb mijn eerste vakantiegeld gekregen”. Blij kijkt ze haar vader aan. Hij zit aan tafel en leest de krant. Het eten is bijna klaar, maar hij heeft geen trek. De stress vreet aan hem en de laatste weken valt hij af. Zijn zaak heeft geldproblemen en hij weet niet hoe dit op te lossen. Hij is het winterseizoen redelijk doorgekomen en de drie medewerkers konden blijven. 2018 was geen slecht jaar, maar er is geen vet op de ribben. Het is mei en het vakantiegeld moet worden betaald. Bovendien zei de boekhouder dat in juni extra loonheffing over het vakantiegeld afgedragen worden.
Lees het hele bericht
 
MKB Kansrijk

MKB Kansrijk

Dé uitdaging voor ondernemers in deze snel veranderende tijden is continu vernieuwen om succesvol te blijven. Er liggen volop kansen voor groei,  je moet ze alleen wel herkennen en weten te grijpen. Groei en ondernemerschap gaan allang niet meer alleen over (nog meer) winst maken. Waarde toevoegen en betekenisvol ondernemen zijn minstens zo belangrijk. Succesfactoren in het ondernemerschap van nu zijn: wendbaarheid, bevlogenheid en vernieuwing. Door de drukte en de waan van de dag blijven er nog wel eens kansen liggen. Zonde! Het nieuwe ondernemerschapsprogramma MKB Kansrijk van MKB Noord, ondersteund door de provincie Groningen, wil je daarom inspireren en helpen om te vernieuwen en succesvol te ondernemen. 
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.