Terug naar Nieuws

GroBusiness Ondernemersfestival

Gepubliceerd op:
GroBusiness Ondernemersfestival

Geachte ondernemer,

Het is weer zover! Het GroBusiness Ondernemersfestival is terug en u bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit inspirerende evenement. Na een succesvolle eerste editie, organiseren we op donderdag 11 juli 2024 opnieuw een festival dat volledig in het teken staat van ondernemers en door ondernemers. 

We blikken vooruit: wat heeft u nodig of wat kunt u anders doen om morgen succesvoller te ondernemen? Het festival biedt een rijk programma met praktische workshops, inspirerende talks en verhalen van mede-ondernemers die u nieuwe inzichten zullen opleveren.

 

U kunt versnellen en verbinden op het gebied van AI, online ondernemen, betekeniseconomie, andere verdienmodellen, nieuw personeel, netcongestie, data en subsidies. Sprekers zoals Wilfred Genee, Renate Groenewold, Henk Emmens, Next Generation Shipyards, Belief, Kees Klomp, DataNorth AI, Jakob Klompien, Regeltante 2.0, AP Nederland, Jouke van Dijk, Simplicate, TakeAware, Koen Schuiling en vele anderen zullen aanwezig zijn om hun kennis en ervaring met u te delen.

 Kom naar het Ondernemersfestival en ontdek hoe u kunt versnellen, verbinden en groeien. Dit is een unieke kans om te leren van experts, nieuwe contacten te leggen en geïnspireerd te raken door de verhalen van andere ondernemers.

Het evenement vindt plaats op donderdag 11 juli 2024 van 13:00 tot 19:00 uur in De Toekomst, Scheemda. Meld u snel aan via de volgende link: https://GROBUSINESS.NL/ondernemersfestival

 Wij hopen u te mogen verwelkomen op 11 juli in Scheemda.

Met vriendelijke groet,

Gemeente Oldambt – Ondernemersloket

 Als u vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en zien ernaar uit u te ontmoeten op het festival.

 

Arie Dijkhuis

Accountmanager Bedrijven

Gemeente Oldambt – Ondernemersloket

Mobiel: 06-11871340

Mail:  arie.dijkhuis@gemeente-oldamt.nl

 

 

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

De jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 heeft drie finalisten bekend gemaakt. De drie finalisten zijn in willekeurige volgorde Ron Haans, Verbidak en Winteb uit Winschoten. De drie finalisten maken kans om op 8 februari de ‘Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024’ in de Klinker in Winschoten in de wacht te slepen. De drie Oost-Groninger ondernemers hebben zich onderscheidend gemanifesteerd op het gebied van ondernemerschap, innovatie, werkgelegenheid/economie en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Oost-Groningen.
Lees het hele bericht
 
In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

Met groot verdriet, delen we je mee dat Jan Kloosterboer, een gewaardeerd lid van ons bestuur en een dierbare vriend van velen, dinsdag 5 december 2023 plotseling is overleden. 
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.