Terug naar Nieuws

Interview met dhr. A Boer - Eigenaar Assurantie en Onroerendgoedkantoor Boer in Bellingwolde

Gepubliceerd op:
Interview met dhr. A Boer - Eigenaar Assurantie en Onroerendgoedkantoor Boer in Bellingwolde

“Toen ik het kantoor van mijn vader overnam zat onze klantenkring hoofdzakelijk in Bellingwolde.  Dat liep allemaal best goed, maar toch ontstond er na een paar jaar de behoefte aan verdere groei. Dit zou niet anders kunnen dan door het werkgebied te vergroten. Een kennis wees me op mogelijkheid lid te worden van de Ondernemerskring Oost-Groningen.

Dat advies heb ik opgevolgd en ik heb er nooit spijt van gehad. En niet alleen omdat het me in contact bracht met potentiële klanten. Via de Ondernemerskring leerde ik ook een grote diversiteit aan branches kennen. Tijdens de bijeenkomsten verneem je wat er in diverse bedrijfstakken speelt. Ons kantoor heeft de ambitie om ondernemers te voorzien van adviezen die er toe doen. Kennis van de branche waarin de klant opereert is dan een groot voordeel. Een ander sterk punt van de kring is dat je door de frequentie en de aard van de bijeenkomsten in staat bent een persoonlijke band met je medeleden op te bouwen. Bovendien is het altijd enorm gezellig.”

Kids&Bizz voorstelling Foppe de Haan & Evert ten Napel

Kids&Bizz voorstelling Foppe de Haan & Evert ten Napel

Net als andere jaren leverden Ondernemerskring Oost-Groningen, Rotary Winschoten, Rotary Pekela en De Compagnons een bijdrage om kinderen van basisscholen in Gemeente Oldambt, Pekela en Westerwolde de mogelijkheid te bieden een theatervoorstelling bij te wonen. Dit jaar stonden Foppe de Haan & Evert ten Napel op het podium.
Lees het hele bericht
 
Presentatie OOG-borrel Gemeente Oldambt

Presentatie OOG-borrel Gemeente Oldambt

30 november werd de OOG-borrel gesponsord door Gemeente Oldambt. De gemeente vertelde over het project Grenzenloos Talent (EDRiT) dat studenten, bedrijven en overheden in Noord-Nederland en Noord-Duitsland wil samenbrengen.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.