Terug naar Nieuws

Interview met dhr. D.J. van der Wal - Eigenaar Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Van der Wal

Gepubliceerd op:
Interview met dhr. D.J. van der Wal -  Eigenaar Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Van der Wal

 “Het grootste gedeelte van onze omzet behalen wij uit infrastructurele werken. Als direct zakelijk netwerk is de Ondernemerskring Oost-Groningen dan ook van iets minder belang. Dat wil zeggen dat ik niet het gevoel heb via de OOG een-twee-drie werk binnen te halen. 

Toch is zien en gezien worden naar mijn menig belangrijk. Men leert je kennen, weet wat je doet en waar je voor staat. Uiteraard moet je dan wel regelmatig de bijeenkomsten bezoeken, anders kom je niet in beeld. Ik ben ervan overtuigd dat het lidmaatschap voor ons bedrijf indirect wel positieve effecten heeft. Meer in de sfeer van mond-tot-oor reclame. Persoonlijk ervaar ik de kring ook als een verrijking. Je komt er in contact met mensen die veelal verschillende achtergronden hebben.  Mensen die je anders nooit zou leren kennen. Daarbij komt dat die contacten altijd plezierig zijn; het is nu eenmaal een leuke groep.”

 

14 februari: Ondernemersavond | Kansen pakken!

14 februari: Ondernemersavond | Kansen pakken!

Onder de titel ‘Kansen pakken’ nemen wij ondernemers mee op reis in onze regio. Ben Woldring (Gaslicht.com), Patrick Beijk & Koen Meijer (De Toekomst Scheemda) en lokale ondernemers komen met pittige stellingen. En uw telefoon mag aanblijven! (voor het stemmen op de stellingen). De ondernemersavond is een initiatief van Gemeente Oldambt en Ondernemerskring Oost-Groningen en wordt georganiseerd voor alle ondernemers in Gemeente Oldambt. Het bijwonen van de ondernemersavond is kosteloos voor alle ondernemers in Gemeente Oldambt. Meld u nu aan voor de ondernemersavond op 14 februari vanaf 19.30 uur. Locatie: Cultuurhuis de Klinker.
Lees het hele bericht
 
Gebiedscoöperatie Zuid- en Oost-Groningen

Gebiedscoöperatie Zuid- en Oost-Groningen

De Gebiedscoöperatie Zuid- en Oost-Groningen is een feit. Op 20 december is door betrokken ondernemersverenigingen, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties de koers tot inrichting en invulling van de Gebiedscoöperatie Zuid- en Oost-Groningen vastgesteld. Naar verwachting zal de Gebiedscoöperatie op 1 februari 2019 volledig operationeel zijn.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.