Terug naar Nieuws

Interview met dhr. D.J. van der Wal - Eigenaar Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Van der Wal

Gepubliceerd op:
Interview met dhr. D.J. van der Wal -  Eigenaar Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Van der Wal

 “Het grootste gedeelte van onze omzet behalen wij uit infrastructurele werken. Als direct zakelijk netwerk is de Ondernemerskring Oost-Groningen dan ook van iets minder belang. Dat wil zeggen dat ik niet het gevoel heb via de OOG een-twee-drie werk binnen te halen. 

Toch is zien en gezien worden naar mijn menig belangrijk. Men leert je kennen, weet wat je doet en waar je voor staat. Uiteraard moet je dan wel regelmatig de bijeenkomsten bezoeken, anders kom je niet in beeld. Ik ben ervan overtuigd dat het lidmaatschap voor ons bedrijf indirect wel positieve effecten heeft. Meer in de sfeer van mond-tot-oor reclame. Persoonlijk ervaar ik de kring ook als een verrijking. Je komt er in contact met mensen die veelal verschillende achtergronden hebben.  Mensen die je anders nooit zou leren kennen. Daarbij komt dat die contacten altijd plezierig zijn; het is nu eenmaal een leuke groep.”

 

Kids&Bizz voorstelling Foppe de Haan & Evert ten Napel

Kids&Bizz voorstelling Foppe de Haan & Evert ten Napel

Net als andere jaren leverden Ondernemerskring Oost-Groningen, Rotary Winschoten, Rotary Pekela en De Compagnons een bijdrage om kinderen van basisscholen in Gemeente Oldambt, Pekela en Westerwolde de mogelijkheid te bieden een theatervoorstelling bij te wonen. Dit jaar stonden Foppe de Haan & Evert ten Napel op het podium.
Lees het hele bericht
 
Presentatie OOG-borrel Gemeente Oldambt

Presentatie OOG-borrel Gemeente Oldambt

30 november werd de OOG-borrel gesponsord door Gemeente Oldambt. De gemeente vertelde over het project Grenzenloos Talent (EDRiT) dat studenten, bedrijven en overheden in Noord-Nederland en Noord-Duitsland wil samenbrengen.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.