Terug naar Nieuws

Interview met dhr. D.J. van der Wal - Eigenaar Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Van der Wal

Gepubliceerd op:
Interview met dhr. D.J. van der Wal -  Eigenaar Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Van der Wal

 “Het grootste gedeelte van onze omzet behalen wij uit infrastructurele werken. Als direct zakelijk netwerk is de Ondernemerskring Oost-Groningen dan ook van iets minder belang. Dat wil zeggen dat ik niet het gevoel heb via de OOG een-twee-drie werk binnen te halen. 

Toch is zien en gezien worden naar mijn menig belangrijk. Men leert je kennen, weet wat je doet en waar je voor staat. Uiteraard moet je dan wel regelmatig de bijeenkomsten bezoeken, anders kom je niet in beeld. Ik ben ervan overtuigd dat het lidmaatschap voor ons bedrijf indirect wel positieve effecten heeft. Meer in de sfeer van mond-tot-oor reclame. Persoonlijk ervaar ik de kring ook als een verrijking. Je komt er in contact met mensen die veelal verschillende achtergronden hebben.  Mensen die je anders nooit zou leren kennen. Daarbij komt dat die contacten altijd plezierig zijn; het is nu eenmaal een leuke groep.”

 

Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Flinc is onderdeel van de regionale ontwikkelingsmaatschappij de NOM, het ministerie van Economische Zaken en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken. 
Lees het hele bericht
 
Mini-seminar Best Value Aanpak inkoop

Mini-seminar Best Value Aanpak inkoop

In de praktijk kunnen inkopers een aanbesteding goed in de markt zetten en kunnen verkopers deze aanbesteding winnen. Maar dan? De uitvoering van het contract eindigt te vaak in teleurstellende resultaten. Hoe kun je dat voorkomen? Kom donderdag 4 april naar het mini-seminar bij de inkoopminor van de Hanzehogeschool in Groningen!
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.