Terug naar Nieuws

Interview met Jeroen Helmers - Eigenaar en werkzaam bij Interoffice in Winschoten

Gepubliceerd op:
Interview met Jeroen Helmers  - Eigenaar en werkzaam bij Interoffice in Winschoten

“Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Interoffice. Voornamelijk gedurende de eerste jaren is voor mij duidelijk geworden dat een goed netwerk erg belangrijk is. In mijn vorige werkomgeving kwamen de klanten naar je toe, maar dit was hele andere koek. Zelf op pad en bellen. Het duurt in de regel een aantal jaren voor een klantenkring is opgebouwd waar je voldoende vruchten van kunt plukken.

Ondernemerskring Oost Groningen is in mijn ogen een netwerkclub waar je heen gaat voor de gezelligheid en waar je andere ondernemers leert kennen op een plezierige ontspannen manier. Ik probeer zo vaak als mogelijk bij een bedrijfsbezoek aanwezig te zijn, omdat ik het erg interessant vindt om te zien hoe een onderneming functioneert en inspeelt op de huidige continu veranderende markt.

In mijn visie staat voorop dat 1 + 1 altijd 3 is. Daarmee bedoel ik dat waar mogelijk de krachten bundelen, altijd leidt tot meer in plaats van minder. En het lijkt mij dat ieder van ons meer prefereert boven minder. Indien we binnen de ondernemerskring elkaar de handel gunnen komt het uiteindelijk dus voor allen tot meer resultaat.“ 

Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Flinc is onderdeel van de regionale ontwikkelingsmaatschappij de NOM, het ministerie van Economische Zaken en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken. 
Lees het hele bericht
 
Mini-seminar Best Value Aanpak inkoop

Mini-seminar Best Value Aanpak inkoop

In de praktijk kunnen inkopers een aanbesteding goed in de markt zetten en kunnen verkopers deze aanbesteding winnen. Maar dan? De uitvoering van het contract eindigt te vaak in teleurstellende resultaten. Hoe kun je dat voorkomen? Kom donderdag 4 april naar het mini-seminar bij de inkoopminor van de Hanzehogeschool in Groningen!
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.