Terug naar Nieuws

Interview met Van der Flier bv, uw specialist in grondverzet

Gepubliceerd op:
Interview met Van der Flier bv, uw specialist in grondverzet

Mei 2013, de geschiedenis van Van der Flier bv gaat terug naar 1763, met de bouw van molen Edens in Winschoten. ‘Opa’ van der Flier neemt samen met dhr. Lemminga de molen over en begint met de verkoop van gewasbeschermingsmiddelen. Daarna is daar agrarisch loonwerk bijgekomen en in 1999 ook het grondverzet. Nu, 250 jaar later, is Van der Flier bv specialist in grondverzet en zuigtechniek, met de broers Mark en Kor van der Flier aan het roer.

 

Wat is de kernactiviteit van het bedrijf?

Grondverzet en zuigtechniek. Voor het grondverzet hebben we een uitgebreid machinepark voor alle voorkomende werkzaamheden.

Met de grondzuigauto’s werken we door heel nederland, met het reguliere grondwerk zitten voornamelijk in de noordelijke provincies, Groningen, Drenthe en Friesland. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk aannemers, gemeenten en overheidsinstellingen.

We verrichten veel werk voor de gas- en olie industrie en bedrijven die hoge veiligheidseisen stellen.

Waar zijn jullie op dit moment mee bezig, lopen er bepaalde projecten?

We hebben nu twee maaiboten om de onderwaterplanten in de Blauwe Stad te maaien, de derde boot is in aanbouw en zal ergens in juli te water gaan.

Wat biedt OOG als meerwaarde voor Van der Flier?

Gezelligheid natuurlijk, regionale bekendheid en het is gewoon goed om met ondernemers uit de regio te praten!

Wat is jullie motto?

Liever goed werk dan veel werk!

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

De jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 heeft drie finalisten bekend gemaakt. De drie finalisten zijn in willekeurige volgorde Ron Haans, Verbidak en Winteb uit Winschoten. De drie finalisten maken kans om op 8 februari de ‘Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024’ in de Klinker in Winschoten in de wacht te slepen. De drie Oost-Groninger ondernemers hebben zich onderscheidend gemanifesteerd op het gebied van ondernemerschap, innovatie, werkgelegenheid/economie en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Oost-Groningen.
Lees het hele bericht
 
In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

Met groot verdriet, delen we je mee dat Jan Kloosterboer, een gewaardeerd lid van ons bestuur en een dierbare vriend van velen, dinsdag 5 december 2023 plotseling is overleden. 
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.