Terug naar Nieuws

Interview met Van der Flier bv, uw specialist in grondverzet

Gepubliceerd op:
Interview met Van der Flier bv, uw specialist in grondverzet

Mei 2013, de geschiedenis van Van der Flier bv gaat terug naar 1763, met de bouw van molen Edens in Winschoten. ‘Opa’ van der Flier neemt samen met dhr. Lemminga de molen over en begint met de verkoop van gewasbeschermingsmiddelen. Daarna is daar agrarisch loonwerk bijgekomen en in 1999 ook het grondverzet. Nu, 250 jaar later, is Van der Flier bv specialist in grondverzet en zuigtechniek, met de broers Mark en Kor van der Flier aan het roer.

 

Wat is de kernactiviteit van het bedrijf?

Grondverzet en zuigtechniek. Voor het grondverzet hebben we een uitgebreid machinepark voor alle voorkomende werkzaamheden.

Met de grondzuigauto’s werken we door heel nederland, met het reguliere grondwerk zitten voornamelijk in de noordelijke provincies, Groningen, Drenthe en Friesland. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk aannemers, gemeenten en overheidsinstellingen.

We verrichten veel werk voor de gas- en olie industrie en bedrijven die hoge veiligheidseisen stellen.

Waar zijn jullie op dit moment mee bezig, lopen er bepaalde projecten?

We hebben nu twee maaiboten om de onderwaterplanten in de Blauwe Stad te maaien, de derde boot is in aanbouw en zal ergens in juli te water gaan.

Wat biedt OOG als meerwaarde voor Van der Flier?

Gezelligheid natuurlijk, regionale bekendheid en het is gewoon goed om met ondernemers uit de regio te praten!

Wat is jullie motto?

Liever goed werk dan veel werk!

Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Flinc biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken

Flinc is onderdeel van de regionale ontwikkelingsmaatschappij de NOM, het ministerie van Economische Zaken en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en biedt innovatieve ondernemers ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, gericht op financieringsvraagstukken. 
Lees het hele bericht
 
Mini-seminar Best Value Aanpak inkoop

Mini-seminar Best Value Aanpak inkoop

In de praktijk kunnen inkopers een aanbesteding goed in de markt zetten en kunnen verkopers deze aanbesteding winnen. Maar dan? De uitvoering van het contract eindigt te vaak in teleurstellende resultaten. Hoe kun je dat voorkomen? Kom donderdag 4 april naar het mini-seminar bij de inkoopminor van de Hanzehogeschool in Groningen!
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.