Terug naar Nieuws

Kids&Bizz voorstelling Foppe de Haan & Evert ten Napel

Gepubliceerd op:
Kids&Bizz voorstelling Foppe de Haan & Evert ten Napel

Net als andere jaren leverden Ondernemerskring Oost-Groningen, Rotary Winschoten, Rotary Pekela en De Compagnons een bijdrage om kinderen van basisscholen in Gemeente Oldambt, Pekela en Westerwolde de mogelijkheid te bieden een theatervoorstelling bij te wonen. Dit jaar stonden Foppe de Haan & Evert ten Napel op het podium.

Ieder jaar staat er een educatieve voorstelling op het programma. Zo hebben o.a. Andre Kuipers, Maarten van der Weijden en Richard van Hooijdonk een voorstelling speciaal gericht op kinderen gegeven in Theater De Klinker en stonden Foppe de Haan & Evert ten Napel op het programma voor 2018. Om 13.15 uur konden leerlingen van basisscholen de voorstelling kosteloos bezichtigen en om 14.30 uur leerlingen van middelbare scholen. 

FOPPE DE HAAN & EVERT TEN NAPEL – Drentse bakkerszoon in gesprek met Fries voetbaldier. We garanderen niet dat Foppe de Haan zijn emoties de baas blijft als hij geïnterviewd wordt. Want voetbal is emotie en Foppe leeft voor zijn sport. Hij wist als trainer met Jong Oranje in 2006 en 2007 het Europees Kampioenschap te winnen en stond lang en succesvol aan het roer bij sc Heerenveen, tot na zijn pensionering. Een bijzondere man die ingetogen, daadkrachtig en enthousiast het beste uit de mensen om zich heen weet te halen. Foppe wordt ondervraagd door sportverslaggever Evert ten Napel (WK ’78, EK ’88, Tour de France). De man wiens stem bekender is dan zijn gezicht heeft de carrière van De Haan op de voet gevolgd en weet zelf ook het een en ander van voetbal. Dat heeft geleid tot een prachtige theatermiddag!

 

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

De jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 heeft drie finalisten bekend gemaakt. De drie finalisten zijn in willekeurige volgorde Ron Haans, Verbidak en Winteb uit Winschoten. De drie finalisten maken kans om op 8 februari de ‘Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024’ in de Klinker in Winschoten in de wacht te slepen. De drie Oost-Groninger ondernemers hebben zich onderscheidend gemanifesteerd op het gebied van ondernemerschap, innovatie, werkgelegenheid/economie en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Oost-Groningen.
Lees het hele bericht
 
In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

Met groot verdriet, delen we je mee dat Jan Kloosterboer, een gewaardeerd lid van ons bestuur en een dierbare vriend van velen, dinsdag 5 december 2023 plotseling is overleden. 
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.