Terug naar Nieuws

Mini-seminar Best Value Aanpak inkoop

Gepubliceerd op:
Mini-seminar Best Value Aanpak inkoop

In de praktijk kunnen inkopers een aanbesteding goed in de markt zetten en kunnen verkopers deze aanbesteding winnen. Maar dan? De uitvoering van het contract eindigt te vaak in teleurstellende resultaten. Hoe kun je dat voorkomen? Kom donderdag 4 april naar het mini-seminar bij de inkoopminor van de Hanzehogeschool in Groningen!

Tijdens lezingen van onder andere dr. Dean Kashiwagi – bedenker van de Best Value Aanpak – en interactieve sessies ontrafelen we met jou de geheimen achter een succesvolle uitvoering.

Programma

14.30-15.00      Inloop

15:00-15.20      Welkom en activatie-oefening

15.20-16.20      Lezing Dean Kashiwagi: Sustainable Procurement

16.20-16.30      Pauze

16:30-17.00      Workshop door Jolanda Lempers: Leer als leverancier ook NEE te zeggen!

17.00-17.30      Workshop door Marcel Niemeijer en Chris Boessenkool: Meten is weten in de  uitvoering

17.30-18.00      Rondetafelgesprek onder leiding van Marleen van der Ziel

18:00-19.00      Borrel & bites

Dit event is gratis en vindt plaats op “de Brink”, Zernikeplein 23 Zernikecampus Groningen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar j.lempers@bestvalueverkoop.nlVermeld in je mail de volgende gegevens: naam, bedrijf, e-mail en of je een collega meeneemt.

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

De jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 heeft drie finalisten bekend gemaakt. De drie finalisten zijn in willekeurige volgorde Ron Haans, Verbidak en Winteb uit Winschoten. De drie finalisten maken kans om op 8 februari de ‘Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024’ in de Klinker in Winschoten in de wacht te slepen. De drie Oost-Groninger ondernemers hebben zich onderscheidend gemanifesteerd op het gebied van ondernemerschap, innovatie, werkgelegenheid/economie en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Oost-Groningen.
Lees het hele bericht
 
In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

Met groot verdriet, delen we je mee dat Jan Kloosterboer, een gewaardeerd lid van ons bestuur en een dierbare vriend van velen, dinsdag 5 december 2023 plotseling is overleden. 
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.