Terug naar Nieuws

MKB Kansrijk

Gepubliceerd op:
MKB Kansrijk

Dé uitdaging voor ondernemers in deze snel veranderende tijden is continu vernieuwen om succesvol te blijven. Er liggen volop kansen voor groei,  je moet ze alleen wel herkennen en weten te grijpen. Groei en ondernemerschap gaan allang niet meer alleen over (nog meer) winst maken. Waarde toevoegen en betekenisvol ondernemen zijn minstens zo belangrijk. Succesfactoren in het ondernemerschap van nu zijn: wendbaarheid, bevlogenheid en vernieuwing. Door de drukte en de waan van de dag blijven er nog wel eens kansen liggen. Zonde! Het nieuwe ondernemerschapsprogramma MKB Kansrijk van MKB Noord, ondersteund door de provincie Groningen, wil je daarom inspireren en helpen om te vernieuwen en succesvol te ondernemen. 

Hiermee beginnen we tijdens de startbijeenkomsten van MKB Kansrijk. Je bent van harte uitgenodigd op 2 juli 2019 in Restaurant Pekelahof (Raadhuislaan 109 | Oude Pekela), met spreker Arjen Boekhold. Tijdstip: 15.30 tot 18.00 uur, inclusief borrel.

Arjen Boekhold is eigenaar van Game Changer Unltd. waarmee hij bedrijven inspireert, uitdaagt en assisteert om positieve impact onderdeel te maken van hun dagelijkse business case. Hierbij komt zijn ervaring als 'Cocoa Game Changer' bij Tony's Chocolonely in de afgelopen 7 jaar goed van pas. Als onderdeel van het kernteam van Tony’s heeft hij de groei vormgegeven van een klein chocolademerk tot marktleider in Nederland. Arjen vertelt over ondernemen met impact, de uitdagingen van de snelle groei van Tony’s, de internationale ambities en hoe deze altijd dienend zijn aan de missie van het bedrijf. 

Doel van de  bijeenkomst

Arjen Boekhold zet je aan het denken en inspireren je met zijn ondernemersverhaal. Daarna gaan we onder leiding van brainstorm designers Brain Fuel met elkaar brainstormen om te peilen welk thema voor jouw onderneming belangrijk is, welke behoefte je hebt aan inspiratie en ondersteuning én in welke vorm. Met deze input ontwikkelen we na de bijeenkomsten het maatwerkprogramma van MKB Kansrijk, dat we alle ondernemers in Groningen aanbieden met steun van de provincie. 

Voor wie? 

MKB Kansrijk is bedoeld voor alle ondernemers in de provincie Groningen. Je hoeft geen lid te zijn van VNO-NCW MKB Noord om deel te nemen. Na de startbijeenkomsten wordt het maatwerkprogramma verder ontwikkeld. Je kunt hier ook gebruik van maken als je niet bij één van de startbijeenkomsten bent geweest. 

Meld je aan via http://kansrijk.mkbnoord.nl

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

Met groot verdriet, delen we je mee dat Jan Kloosterboer, een gewaardeerd lid van ons bestuur en een dierbare vriend van velen, dinsdag 5 december 2023 plotseling is overleden. 
Lees het hele bericht
 
10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

De provincie Groningen, gemeente Oldambt en Rijkswaterstaat organiseren dinsdag 10 mei een informatiebijeenkomst over verkeersknooppunt de Blauwe Roos in Winschoten. Belangstellenden zijn tussen 17.00 - 20.00 uur welkom in hotel-restaurant In den Stallen in Winschoten. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.