Terug naar Nieuws

Nominatieperiode Ondernemersprijs Oost Groningen

Gepubliceerd op:
Nominatieperiode Ondernemersprijs Oost Groningen

De voorbereidingen voor de uitreiking van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2022 zijn van start gegaan. De uitreiking van deze ondernemersprijs zal plaatsvinden op 3 maart 2022 in De Klinker in Winschoten.

De start van de nominatieperiode voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen vond plaats tijdens de borrel op 9 november jl. in de stand van de gemeente Oldambt op de Noordelijke Promotiedagen in MartiniPlaza in Groningen. Ondernemers in Oost-Groningen en OOG-leden kunnen zich t/m 5 december (laten) nomineren voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen via https://www.ondernemersprijsoostgroningen.nl/nomineren-2022/

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar. We hopen jullie snel weer te kunnen ontmoeten.
Lees het hele bericht
 
Aftermovie Ondernemersprijs Oost-Groningen

Aftermovie Ondernemersprijs Oost-Groningen

Onder grote belangstelling is Interwinn Groep op donderdagavond 13 februari uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2020. Thijs Helmers, algemeen directeur van het bedrijf uit Winschoten, ontving de bronzen award ‘De Gouden Toekomst’ uit handen van juryvoorzitter Karel Groen. Naast Interwinn waren ook Verbion Vloeren en internetdrogisterij Droginet genomineerd. Bekijk hier de aftermovie. Bron: OOG Beelden: RTV Gemeente Oldambt / G1
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.