Terug naar Nieuws

Presentatie OOG-borrel Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op:
Presentatie OOG-borrel Gemeente Oldambt

30 november werd de OOG-borrel gesponsord door Gemeente Oldambt. De gemeente vertelde over het project Grenzenloos Talent (EDRiT) dat studenten, bedrijven en overheden in Noord-Nederland en Noord-Duitsland wil samenbrengen.

Bedrijven en overheden zijn op zoek naar talent uit de regio en studenten willen meer weten over de kansen die de regionale arbeidsmarkt hen biedt. De Innovatiewerkplaats in Winschoten geeft antwoord op vragen uit de regio. In de Innovatiewerkplaats, een initiatief van Kenniscentrum Noorderruimte van de Hanzehogeschool, ontmoeten bedrijven, overheden, burgers, studenten en onderzoekers elkaar. In de presentatie kwamen de volgende vragen aan bod: Hoe maken we de regio aantrekkelijk voor studenten en werkgevers? Hoe kan het Grenzenloos Talent-project bedrijven en overheden in de regio ondersteunen? Welke meerwaarde biedt de Innovatiewerkplaats in Winschoten? En natuurlijk: welke kans bieden studenten u? 

De presentatie van Gemeente Oldambt is te downloaden via bijgaande link. Alle foto's van de borrel zijn te vinden in het fotoalbum.

Bekijk ook

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

De jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 heeft drie finalisten bekend gemaakt. De drie finalisten zijn in willekeurige volgorde Ron Haans, Verbidak en Winteb uit Winschoten. De drie finalisten maken kans om op 8 februari de ‘Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024’ in de Klinker in Winschoten in de wacht te slepen. De drie Oost-Groninger ondernemers hebben zich onderscheidend gemanifesteerd op het gebied van ondernemerschap, innovatie, werkgelegenheid/economie en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Oost-Groningen.
Lees het hele bericht
 
In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

Met groot verdriet, delen we je mee dat Jan Kloosterboer, een gewaardeerd lid van ons bestuur en een dierbare vriend van velen, dinsdag 5 december 2023 plotseling is overleden. 
Lees het hele bericht
 
10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

10 mei inloopavond over oplossingen verkeersknooppunt de Blauwe Roos

De provincie Groningen, gemeente Oldambt en Rijkswaterstaat organiseren dinsdag 10 mei een informatiebijeenkomst over verkeersknooppunt de Blauwe Roos in Winschoten. Belangstellenden zijn tussen 17.00 - 20.00 uur welkom in hotel-restaurant In den Stallen in Winschoten. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.