Terug naar Nieuws

Vandinter Semo in NOS Journaal

Gepubliceerd op:
Vandinter Semo in NOS Journaal

Zaterdag 28 juli 2018 maakte het NOS Journaal een item over de verkoop van glutenvrije producten. Voor dit item hebben zij een bezoek gebracht aan Vandinter Semo. 

Vandinter Semo, OOG-lid en winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2018, speelde in 2005 al met het idee om een fabriek op te zetten voor glutenvrije haver. Lees er hier meer over.

Het item in het NOS Journaal is te bekijken via deze link vanaf minuut 06.58.

Cybersecurity - Haakt u aan of af?

Cybersecurity - Haakt u aan of af?

E-mail berichten openen doen we de hele dag door zonder erbij na te denken. Maar het klikken op een link kan chantage – fraude- diefstal betekenen. Deze vorm van cybercrime noemen wij phishing. Hoe kwetsbaar is uw bedrijf voor een phishingaanval? Vind het uit door uw bedrijf op te geven voor de MKB Phishing testhttps://www.rpcnh.nl/gratis-mkb-phishingtest/
Lees het hele bericht
 
Vakantiegeld, de een kijkt ernaar uit en voor de ander is het een probleem

Vakantiegeld, de een kijkt ernaar uit en voor de ander is het een probleem

Enthousiast komt ze binnengestormd en gaat ze zitten. “Ik heb mijn eerste vakantiegeld gekregen”. Blij kijkt ze haar vader aan. Hij zit aan tafel en leest de krant. Het eten is bijna klaar, maar hij heeft geen trek. De stress vreet aan hem en de laatste weken valt hij af. Zijn zaak heeft geldproblemen en hij weet niet hoe dit op te lossen. Hij is het winterseizoen redelijk doorgekomen en de drie medewerkers konden blijven. 2018 was geen slecht jaar, maar er is geen vet op de ribben. Het is mei en het vakantiegeld moet worden betaald. Bovendien zei de boekhouder dat in juni extra loonheffing over het vakantiegeld afgedragen worden.
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.