Terug naar Nieuws

Vandinter Semo winnaar Ondernemersprijs Oost-Groningen 2018

Gepubliceerd op:
Vandinter Semo winnaar Ondernemersprijs Oost-Groningen 2018

Onder grote belangstelling is Vandinter Semo op woensdagavond 14 februari uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2018. Bert-Jan van Dinter, directeur van het bedrijf uit Scheemda ontving de bronzen award ‘De Gouden Toekomst’ uit handen van juryvoorzitter Karel Groen.

Motivatie

“Vandinter Semo heeft een rijke historie en ziet reikhalzend uit naar een toekomst met volop kansen”, aldus Karel Groen. “Sinds de oprichting in 1914 heeft Vandinter Semo een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in de veredeling van zaden. Het is spreekwoordelijk een verborgen parel in het landschap van Oost-Groningen.”

Lees hier het juryrapport 2018

Feestelijke avond

De feestelijke avond werd gepresenteerd door Jan van der Meide van RTV Noord. Er waren interviews met de juryleden én met de winnaar van 2016: Fontana Resort uit Bad Nieuweschans. Erik Hulsegge van RTV Noord zorgde voor een intermezzo.

Finalisten

Naast Vandinter Semo waren Oldambt Meubelen en Syntera kanshebbers voor de Ondernemersprijs. De drie finalisten werden geselecteerd uit 29 nominaties. De jury hanteerde een aantal criteria voor de selectie van de finalisten, namelijk:

  • Ondernemerschap
  • Maatschappij & omgeving
  • Innovatie & onderscheid
  • Economie & werkgelegenheid




Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

Finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 zijn Ron Haans, Verbidak en Winteb

De jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024 heeft drie finalisten bekend gemaakt. De drie finalisten zijn in willekeurige volgorde Ron Haans, Verbidak en Winteb uit Winschoten. De drie finalisten maken kans om op 8 februari de ‘Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024’ in de Klinker in Winschoten in de wacht te slepen. De drie Oost-Groninger ondernemers hebben zich onderscheidend gemanifesteerd op het gebied van ondernemerschap, innovatie, werkgelegenheid/economie en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Oost-Groningen.
Lees het hele bericht
 
In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

In liefdevolle herinnering aan Jan Kloosterboer

Met groot verdriet, delen we je mee dat Jan Kloosterboer, een gewaardeerd lid van ons bestuur en een dierbare vriend van velen, dinsdag 5 december 2023 plotseling is overleden. 
Lees het hele bericht
 

Wilt u ook in informele sfeer uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden?

Maak kennis met de Ondernemerskring Oost-Groningen en kijk of een lidmaatschap bij OOG iets voor u is. Neem contact op met het secretariaat voor een vrijblijvende kennismaking.